Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Presedintele ARRP se autosuspenda

Sandra Pralong, Preşedintele Asociaţiei Române de Relaţii Publice – ARRP, îşi anunţă autosuspendarea din această funcţie cu începere din 9 noiembrie 2012, data începerii campaniei electorale.

Sandra Pralong (pe buletinul de vot Sandra Marilyn Andreea Budiş) a decis sa candideze pentru un fotoliu parlamentar in Sectorul 3 din Bucureşti, colegiul 3 Senat.

“Am luat decizia autosuspendării deoarece ARRP este o organizaţie profesională apolitică pe care o apreciez în mod deosebit pentru ambiţia sa de a profesionaliza conversaţia publică din România. Colegilor de breaslă le mulţumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o când m-au investit în onoranta funcţie de Preşedinte. Astăzi consider ca este de datoria mea să protejez Asociaţia de ingerinţele politice pe care participarea mea în viitoarele alegeri le-ar putea genera. Pentru mine este deopotrivă important să comunicăm profesionist în România, dar şi să avem acelaşi profesionalism în viaţa politică, de unde şi intenţia mea de a deveni parlamentar ”, a declarat Sandra Pralong Budiş. “Vă asigur că nu este o decizie uşoară, pentru că am la suflet şi politica, şi comunicarea!”

„Luăm notă de hotărârea doamnei Sandra Pralong şi o salutăm ca pe un act de normalitate, de probitate morală într-un moment când, mai mult decât oricând, România are nevoie de exemple de verticalitate”, a declarat Gabriel Pâslaru, Vicepresedinte ARRP.

În absenţa Sandrei Pralong Budiş, conducerea executivă a ARRP va fi asigurată de actualul Consiliu de Conducere în fruntea căruia se afla cei doi Vicepresedinţi aleşi, Alina Dolea şi Gabriel Pâslaru.

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *