free download 78 travel guides written by experts

Doua noi magazine ECCO se deschid in Bucuresti, in Plaza Romania si Bucuresti Mall

ECCO, retailerul danez de incaltaminte si accesorii, isi extinde reteaua de magazine in Bucuresti cu doua noi locatii.

Incepand cu 4 septembrie, ECCO ii asteapta pe bucuresteni in noul magazin din Bucuresti Mall, iar din 5 septembrie un nou magazin ECCO se va deschide in Plaza Romania.

Astfel, reteaua de magazine ECCO din Romania va ajunge la un numar de 18 magazine in tara, respectiv 8 deschise in Bucuresti, dupa cele din Baneasa Shopping City, Galeriile Carrefour Baneasa, Centrul Comercial Promenada Floreasca City, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza Mall si Centrul Comercial Orhideea.

Noile magazine ECCO introduc un nou concept store, care confera magazinului o imagine mai moderna, mai eleganta si mai sofisticata. Fata de conceptul anterior, Unity Upgrade aduce si mai aproape atmosfera si look-ul scandinav, schimband si completand cateva dintre elementele standard ale conceptului Unity pentru o reprezentare mai moderna si mai exacta a universului ECCO.

Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania, declara: "Planurile pentru urmatorii ani vizeaza deschiderea a cate doua magazine pe an. In 2014, s-a alocat un buget de investitii de 300.000 euro pentru deschiderea de noi magazine si reamenajarea altora doua sub un nou concept".

ECCO va invita la evenimentele de deschidere a magazinelor din Bucuresti Mall si Plaza Romania, unde va asteapta cu un Danish Cocktails Bar si cu un moment special dedicat prezentarii noii colectii a sezonului toamna/ iarna 2014, care imbina moda cu un show de flair bartending si sesiuni de makeup.

Pe principiul: "Tot ce ai nevoie ca sa te simti minunat este o pereche buna de pantofi si o bautura delicioasa", mixologi profesionisti au creat cocktail-uri speciale, inspirate de stilul si culorile noii colectii ECCO.

Deschiderea noilor magazine ECCO va fi sarbatorita si cu o reducere speciala de 20% la produsele din noua colectie ECCO. Petrecerea va continua si in weekend, in fiecare dintre cele doua magazine, cu reduceri si multe alte surprize.

In aceasta toamna, ECCO aniverseaza un deceniu de existenta in Romania, ocazie cu care se vor deschide inca doua noi magazine in tara. Astfel, reteaua ECCO Romania va atinge, la aniversarea a 10 ani, 10×2 magazine!

Bucuresti, 01.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *