metalshow

Calin Popescu-Tariceanu, despre traseismul politic, la „Vorbeste liber!”

Sorin Avram deschide seria dezbaterilor pe subiecte majore ale momentului alături de Călin Popescu-Tăriceanu, Tudor Octavian şi Cristian Teodorescu, luni, 1 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Prima ediţie a emisiunii Vorbeşte liber!, cel mai nou talk-show din programul TVR 1, aduce în discuţie ordonanţa de urgenţă care le permite aleşilor locali să se mute de la o formaţiune politică la alta, suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, relaţia preşedintelui Senatului cu premierul Victor Ponta, precum şi candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu la alegerile prezidenţiale. Subiectele sunt dezbătute luni, 1 septembrie, de moderatorul Sorin Avram şi de invitaţii săi, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a acceptat provocarea lui Sorin Avram de a vorbi liber despre toate aceste subiecte, precum şi despre alte teme de actualitate, răspunzând întrebărilor moderatorului. Partea a doua a emisiunii îi aduce în platoul TVR pe analiştii Tudor Octavian şi Cristian Teodorescu. Alături de gazda emisiunii, Sorin Avram şi de invitatul său, Călin Popescu-Tăriceanu, în aceeaşi primă ediţie Vorbeşte liber! de la TVR 1, cei doi lideri de opinie vin cu propriile comentarii asupra temelor puse în discuţie.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.15, de noul sezon Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android..

Bucuresti, 01.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *