metalshow

Doua new-entry-uri la More than Pub

More than Pub are doi noi Project Manageri, unul specialist HTML, celalalt specialist PR. Este vorba despre Andrei Mocanu si despre Corina Stamate.

Andrei Mocanu a venit din domeniul online, cu o experienta de 7 ani in realizarea de website-uri, dintre care 4 in functii de management. Ultima pozitie ocupata a fost cea de Online Manager la U TV. Nici jurnalismul nu ii este strain lui Andrei, ocupand chiar functia de redactor-sef al BizCampus. Andrei a venit la More than Pub pentru a transpune grafica offline a celuilalt Andrei (Constantin) in online.

Corina Stamate are experienta de 5 ani in publicitate si marketing si 4 ani ca Account, lucrand pentru clienti din urmatoarele domenii: retail, pharma, imobiliare si cosmetice. Ultima agentie la care a lucrat a fost GodMother. Corina este mereu deschisa provocarilor profesionale, fiind incantata fie sa preia proiecte de PR, ATL si BTL sau campanii online, fie sa participe la cursuri de specializare (in anul 2009 a finalizat cursurile IAA). La More than Pub, Corina manageriaza deja conturile AFI Palace Cotroceni (caruia ii este alaturi inca de la proiectare), Adama si Bayer.

Bucuresti, 01.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *