free download 78 travel guides written by experts

Gabriel Corrado de maine in Narcisa Salbatica

De mâine searã, 2 martie, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia sã îl vadã pe celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, în telenovela Narcisa Salbaticã. Personajul pe care acesta îl va interpreta este un important om de afaceri străin care ajunge sã o întâlneascã pe Narcisa, fiind fascinat de frumuseţea şi candoarea acesteia.

În scenele din “Narcisa sãlbaticã” Gabriel o va avea alaturi pe Augusta Lazarov, cea care va interpreta rolul Almei – asistenta sa personalã, şi pe Alina Puşcaş – interpreta Narcisei, însã pe parcursul sãptãmânii petrecute în România pentru filmãri a avut ocazia sa îi întâlneascã pe aproape toţi membrii echipei de actori din telenovela difuzatã de Antena 1.

Gabriel Corrado nu a fost la prima vizită în România, el întâlnindu-i pe producătorii şi regizorii serialului difuzat de Antena 1 şi în această toamnă, la debutul Narcisei Sălbatice. În urma întâlnirii de atunci, Gabriel declara: “am avut câteva zile de lucru foarte intense, dar extraordinar de interesante şi pozitive, iar acum suntem on-line între echipele din Buenos Aires şi cele din Bucureşti. Cu siguranta că voi veni din nou la Bucureşti. Este important să transmitem entuziasmul, dăruirea şi farmecul acestui gen de activitate în care suntem implicaţi cu toţii, echipa de producţie şi echipa de creaţie, pentru ca proiectul nostru să fie cel mai bun.”

Debutul artistului ca actor în proiectul pe care îl coordoneazã a culminat cu sosirea primãverii, aşa cã îndrãgitul argentinian va profita de ocazie pentru a oferi astfel un mãrţişor tuturor româncelor care îl vor urmãri în fiecare searã, de luni până joi, de la ora 22.00, la Antena 1.

Bucuresti, 01.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *