free download 78 travel guides written by experts

Doua mari bucurii ale romanilor intr-una singura: vinuri bune gata de daruit pe passionduvin.ro

Passionduvin,roUna dintre marile bucurii ale romanilor de sarbatori este, inca, sa le faca tuturor celor dragi cadouri. O demonstreaza faptul ca unul din cinci romani s-a imprumutat anul trecut special pentru a cumpara cadouri si ca pentru anul acesta deja o buna parte dintre ei declara ca ar avea bani stransi special in acest scop.

Passionduvin.ro inspira la redescoperirea artei si bucuriei cadourilor dar si la placerea unui vin bun de sarbatori, cu o oferta de sortimente atent selectionate si medaliate, completata de o gama de accesorii pentru vin si de ambalaje speciale, care sa le transforme in cadouri pline de stil si distinctie de sarbatori.

Vinurile albe, rosii sau rose propuse de //www.passionduvin.ro/ pentru sarbatori vin din podgorii renumite, recunoscute international, cu nume sonore si buchete cu totul si cu totul speciale. Multe dintre ele medaliate, vinurile selectionate – Chateauneuf du Pape, Cotes du Rhone, Saint-Pourcain etc. – pot fi piesa centrala a unei mese de sarbatori, un rasfat personal sau un cadou special si plin de intelesuri.

Pentru a transforma mai usor aceste vinuri in cadouri, passionduvin.ro a pregatit si o serie de accesorii pentru vin, ambalaje cu stil si pachete speciale in care vinurile se intalnesc perfect cu o carte, un ghid inspirat sau alte piese care vin sa le completeze.

Passionduvin,ro vin

Pentru a savura arta de a face cadouri cu totul speciale, intrati pe passionduvin.ro si incepeti de aici cu un cadou cu si de bun gust.

Bucuresti, 04.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *