free download 78 travel guides written by experts

Disney Junior – Atractiile principale ale programului

Aprilie 2014

CLUBUL LUI MICKEY MOUSE CÂNTĂ:
BĂTĂLIA TRUPELOR
Premieră
Sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 10:25

Vom avea parte de o Bătălie a Trupelor în Clubul lui Mickey Mouse! Concurenții sunt: Formația Pantoful din Garaj a lui Goofy, Daisy dansatoarea și veverițele, Formația Ham-Ham a lui Pete și duo-ul Rockin’ Mickey și senzația pop Minnie, cu ajutorul lui Donald Duck cel cu vocea suavă! La final, toată lumea va primi un premiu pentru performanțele muzicale și toți se vor distra în Clubul lui Mickey Mouse!

Fii alături de noi la Disney Junior sâmbătă, 5 aprilie, de la 10:25 pentru premiera Clubul lui Mickey Mouse: Bătălia Trupelor!, urmat de un maraton Clubul lui Mickey Mouse.

ATACUL ARTEI
Program special
Duminică, 6 aprilie, de la ora 10:25

Bucură-te de duminici creative și pline de distracție în luna aprilie cu Duminicile de voie bună și de îndemânare la Disney Junior!

În fiecare duminică, Disney Junior va deveni artistic cu Atacul artei și va oferi hohote de râs cu Goof Troop și Quack Pack. Așa că pregătește-te să devii creativ cu Atacul artei, spectacolul care îți dovedește că nu trebuie să fii extraordinar la artă ca să fii un bun artist.

Duminicile pline de voie bună și de îndemânare sosesc la Disney Junior începând de duminică, 6 aprilie, de la ora 10:25.

HENRY DRAGOMONSTRU:
MARATONUL MĂREȚILOR MONȘTRI
Programul special și episoade în premieră
Sâmbătă, 12 aprilie, de la 10:25

Disney Junior pregătește un maraton Henry Dragomonstru măreț în această lună. Vor fi difuzate 4 episoade consecutive plus 2 episoade noi sâmbătă, 12 aprilie, de la 10:25.

Cele două episoade în premieră sunt: Un nou copil monstru în cartier și Mărețul Eromonstru.

În Un nou copil monstru în cartier, Henry se duce în parc să joace Huggleball, dar când ajunge acolo dă peste o criză: unul dintre jucători lipsește. Ce vor face? Mărețul Eromonstru îl are în centru pe Henry care primește benzile desenate favorite și prezintă animații în stilul benzilor desenate pe măsură ce urmărim aventurile lui Roarhammer luptându-se cu rivalul său, maleficul
Clawtooth.

Maratonul cu monștri începe cu episoade în premieră la ora sâmbătă, 12 aprilie, la 10:25.

SOFIA ÎNTÂI:
PARADA PRINȚESELOR
Program special
Începând de joi, 17 aprilie, de la ora 08:35

Vino și sărbătorește vacanța cu Sofia Întâi și Parada Prințeselor, de joi, 17 aprilie, la ora 08:35.

Avem 6 zile pline de distracție cu episoade speciale din Sofia Întâi și multe filme aici la Disney Junior, pentru a sărbători Paștele! Cenușăreasa, Jasmine, Bella și Ariel ne vor vizita la Disney Junior pentru Parada prințeselor. Am pregătit și câte un film în fiecare zi a vacanței.

Distracția începe pe 17 aprilie, de la ora 08:35, cu Sofia Întâi: A fost odată o prințesă.

JULIUS JUNIOR
Premiera serialului
Sâmbătă, 26 aprilie, de la 10:25

Ni se vor alătura noi prieteni la Disney Junior în această lună. Cunoaște-i pe Julius Junior și prietenii săi odată cu premiera serialului sâmbătă, 26 aprilie, de la 10:25.

Julius Junior este o maimuță care adoră să inventeze și să viseze. El se distrează împreună cu prietenii luii făcând ca cele mai nebunești fantezii ale sale să devină realitate…

Când Julius Jr. vede o cutie, își dă seama imediat ce este – o casă de joacă perfectă pentru el și gașca lui, Worry Bear, Clancy, Ping și Sheree. Însă înăuntrul cutiei se petrece ceva magic. În fiecare zi, câte un obiect prinde viață cu caracteristici neobișnuite și rezultate neașteptate. Fii alături de noi la Disney Channel pentru a avea parte de distracție și de magie!

Julius Junior va fi difuzat pe 26 aprilie, de la ora 10:25, urmat de programul special Animal magic – un maraton plin de distracție cu episoade din mult îndrăgitele seriale Zou și Mouk.

MOUK ÎN JURUL LUMII
Program special
De marți, 1 aprilie, până vineri, 4 aprilie, de la ora 10:25

Călătorește în jurul lumii cu Mouk în această lună la Disney Junior! Mouk este un ursuleț adorabil și îndrăzneț, apărut în cartea ilustrată de Marc Boutavant, ale cărui aventuri îi introduc pe micuții săi telespectatori în țările și culturile pe care le întâlnește. Alătură-te lui Mouk și prietenilor săi, Chavapa, Popo și Mita în călătoria lor pe măsură ce descoperă bucuriile lumii. Micuții telespectatori pot deveni ei înșiși mici exploratori cu ajutorul lui Mouk și pot învăța despre lumea în care trăiesc. Pot fi urmărite două episoade consecutive în timpul săptămânii, de marți, 1 aprilie, până vineri, 4 aprilie, de la ora 10:25.

Urmăreşte Mouk în jurul lumii în timpul săptămânii, de marți, 1 aprilie, până vineri, 4 aprilie, de la ora 10:25.

Bucuresti, 01.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *