Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Diana Ross, James Brown, Mihai Margineanu, Andreea Balan, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1

Pe scena transformãrilor de la “Te cunosc de undeva!” vor urca sâmbãtã, 10 octombrie, de la ora 20.00, noi personaje pline de strãlucire, aduse în prim-plan de concurenții celui de-al optulea sezon al show-ului.

Carmen Simionescu va aduce pe scena show-ului o femeie frumoasã, o cântãreațã cu multe premii Grammy și cu o pasiune pentru Michael Jackson: Diana Ross, iar Tania Popa va avea misiunea sã se transforme într-o legendã care a influențat istoria muzicii: James Brown. Andreea Antonescu își va pãstra doar prenumele în cea de-a patra ediție a show-ului, cãci pãrul, nãravul și dansul vor fi ale Andreei Bãlan, fosta ei colegã de la Andre. Florin Ristei îl va imita sâmbãtã seara pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, Cezar Ouatu îl va readuce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Mihai Mãrgineanu, iar Adrian Enache va fi pentru câteva ore Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub. Viorica și Margherita de la Clejani se vor transforma în surorile Kessler și vor cânta în limba italianã piesa “Quando, Quando”, Șerban Copoț va interpreta cu accent moldovenesc cântecul “Hopa, hop și iarã hop”, precum Laura Lavric, iar Nadir le va reaminti tuturor „Trenul pierdut”, unul dintre hit-urile trupei Compact, transformat în Leo Iorga.

Momentul special al galei va fi susținut de Margherita, Fulgi, Viorica și Ionițã din Clejani care se vor transforma în membrii legendarului grup Bonie M.

Care va fi cea mai reușitã transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbãtã, 10 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouã ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Bucuresti, 09.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *