free download 78 travel guides written by experts

De Paste, la Liberty Center cumparaturile si distractia iti sunt rasplatite

De Paste, ouale buclucase contin surprize uriase! Intre 7 si 23 aprilie te asteptam la Liberty Center sa descoperim impreuna ce cadouri ne-a pregatit Iepurasul anul acesta!

In fiecare weekend, de la pranz, cei mici si mari au parte de spectacole de teatru si magie la scena, iar seara te provocam la un super concurs de dans! Daca ti-ai dorit sa incerci dansul in varianta wii, atunci lasa-ti pantofii speciali si tinutele de gala acasa si aduna toti prietenii sa-ti tina galerie! Nimeni nu pleaca acasa fara un premiu de la Iepuras! Avem inghetata, memory stick-uri si vouchere de cumparaturi pentru toti curajosii care urca pe scena!

In saptamana Pastelui te asteapta artisti cu demonstratii de incondeiat oua, iar cei mici sunt invitati in Vizuina Iepurasului la poze si la o multime de workshop-uri care sa le stimuleze imaginatia!

Toti vizitatorii care vor face cumparaturi in magazinele prezente in Liberty Center in valoare de minimum 50 de lei vor avea sansa sa intre in tombola de Paste. Norocosii vor primi in dar cosuri de Paste, pline de bunatati de sarbatoare, 1 voucher Curs Dans Belly Dance, punem la bataie si 200 de vouchere in valoare de cate 50 de lei, iar Marele Premiu este o bucatarie mobilata si utilata. Ai deci toate motivele sa vii la shopping in Liberty Center si sa te innoiesti de Paste!

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *