free download 78 travel guides written by experts

De Martisor Antena 1 le pregateste romanilor o noua surpriza

Trăieşte primăvara la maxim!

Pe 1 martie, Antena 1 vine cu o nouă propunere pentru telespectatorii săi. După ce au ţinut dragostea în puf la cea mai mare bătaie cu perne din ţară, românii sunt invitaţi să intre în competiţia celui mai mare mărţişor din lume.

Ca într-un gameshow, provocările pe care Antena 1 le aduce românilor sunt din ce în ce mai incitante. În luna martie, telespectatorii Antena 1 sunt invitaţii Simonei Gherghe, ai lui Dan Capatos şi ai simpaticilor matinali Răzvan şi Dani, pentru a forma cel mai mare şnur de mărţişor. Şi dacă de Valentine’s Day vedetele Antenei 1 i-au vizitat pe constănţeni şi timişoreni, de 1 martie, sărbătoarea se va ţine la Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

Simona Gherghe va fi şi de această dată alături de bucureşteni în Afi Palace Cotroceni Mega Fun, de la ora 18.00, Răzvan şi Dani vor merge la Iaşi unde de la 15.00 îi vor aştepta pe ieşeni să formeze cel mai lung şnur de mărţişor, iar Dan Capatos se va întâlni cu clujenii, în Iulius Mall de la 16.00.

Fiecare participant va primi un tricou alb sau roşu şi odată cu acesta şansa de a câştiga unul dintre premiile puse la bătaie de Antena 1. Îmbrăcaţi, astfel, cei prezenţi la evenimentul organizat de Antena 1 se vor înlănţui în forma unui lung şnur.

În aştepatarea Mărţişorului, Simona Gherghe şi colegii ei, Răzvan, Dani şi Dan Capatos au fost deja cuprinsi de spiritul ludic al primăverii şi au intrat într-un haios joc în timpul filmării unui promo. Filmarea nu au fost lipsita de haz. Glumeţi şi în spatele camerelor, Răzvan, Dani şi Dan Captos s-au întrecut în glume, amuzând echipa de filmare şi pe colega lor Simona Gherghe. Unul dintre subiectele preferate ale lui Răzvan Simion a fost proaspătul statut de tătic al lui Dan Capatos. Având deja o fetiţă de şase ani şi un băieţel de doi ani, Răzvan şi-a permis să-l tachineze pe Dan ori de câte ori a avut ocazia.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *