free download 78 travel guides written by experts

Autodesk anunta Parteneriatul Educational Strategic cu Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB)

830 de licențe educaționale din suita de produse pentru ingineria mecanică vor fi integrate în cursurile universitare

Autodesk anunță încheierea parteneriatului educațional strategic cu Universitatea Politehnică din București.

Termenii parteneriatului includ integrarea a 830 de licențe pentru soluţii software specializate în proiectarea din  domeniul ingineriei mecanice în cursurile și programa universitară a 10 facultăți de profil din cadrul UPB. Acestea acoperă o mare verietate de domenii, precum managementul și ingineria sistemelor tehnice, ingineria mecanică, mecatronica și transporturile.

Noua inițiativă reprezintă o schimbare în modelul de licențiere universitară, de la licenţe campus la suite, ceea ce duce la o creștere a numărului de licențe necesare UPB. Precedent, universitatea a avut aproximativ 500 de licențe.

Autodesk, împreună cu partenerul său Man and Machine România, distribuitor autorizat Autodesk, oferă, în mod gratuit, cursuri, mentenanță și consultanță pentru soluțiile oferite, atât pentru cadrul profesoral, cât și pentru studenți.

“Prelungirea parteneriatului cu UPB demonstrează determinarea noastră în sprijinirea următoarei generații de proiectanţi și ingineri în obținerea unei experiențe valoroase în ceea ce privește utilizarea software-ului de proiectare, precum și creșterea competitivității lor pe piața muncii”, spune Steven Cottingham, EMEA Education Program Manager Autodesk. “Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat pe termen lung, care va aduce beneficii ambelor părți”.

“Fiind universitatea tehnică de top a României, ne concentrăm pe implementarea abordărilor noi și inovatoare în proiectare și inginerie, care ne asigură de faptul că studenții noștri au cunștințele și deprinderile tehnice necesare pentru a reuși în carierele lor profesionale” spune dl. Profesor Constantin Stăncescu, Universitatea Politehnică București. “Parteneriatul nostru strategic cu Autodesk va sprijini demersurile noastre, astfel încât studenții noștri să se bucure de experiența valoroasă pe care o acumulează lucrând cu cele mai noi soluții în software de proiectare”.

Prin intermediul Autodesk Education Community (https://students.autodesk.com ), Autodesk pune aplicaţiile sale la dispoziţia studenţilor din toată lumea, în mod gratuit. Studenţii pot descărca versiunile complete ale soluţiilor software pe care 9 milioane de proiectanţi, ingineri, arhitecţi şi artişti în grafica digitală le utilizează în cadrul tutor companiilor din clasamentul “Fortune 100” din peste 183 de ţări. Aceştia pot astfel experimenta cele mai noi capacităţi de lucru ale aplicaţiilor de proiectare 2D şi 3D precum Autodesk® Inventor®, Autodesk® Revit®, Autodesk® 3ds Max®, Autodesk® Maya® şi AutoCAD®.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *