free download 78 travel guides written by experts

Daruieste cadouri pentru o piele frumoasa si sanatoasa, cu Eucerin

Poate că venirea iernii, a frigului şi a troienelor de zăpadă, nu ne bucură dar, cu siguranţă, sărbătorile de iarnă ne fac să zâmbim. De sărbători trimitem felicitări şi urări călduroase, primim colindători sau ascultăm colinde, împodobim bradul, le spunem copiilor povestea Crăciunului, suntem alături de cei dragi şi, desigur… le oferim cadouri! Şi pentru că Moş Crăciun vine doar odată pe an, iar lista cu numele celor cărora ne dorim să le facem o bucurie e tare lungă, Eucerin vine în ajutor cu câteva propuneri de cadouri, care pe lângă un zâmbet sincer vor aduce cu ele şi o piele frumoasă şi sănătoasă! 

Pentru EA

Cu o experienţă de peste 100 ani în ştiinţa şi sănătatea pielii, Eucerin îţi propune câteva cadouri, pentru femeile care îşi doresc să rămână mereu tinere, să aibă un ten hidratat, chiar dacă este extrem de sensibil.

Iarna aceasta, Eucerin vine cu un program susţinut de îngrijire antirid, bazat pe un ingredient extrem de eficient, care funcţionează în orice anotimp: Eucerin Hyaluron Filler.

Acest cadou include următoarele produse:
– Cremă de zi Eucerin Hyaluron Filler cu protecţie UVA şi SPF 15. Aceasta estompează ridurile profunde, iar cele din jurul gurii sunt reduse vizibil în scurt timp, crema fiind creată special pentru tenul uscat si sensibil, care are nevoie de o îngrijire foarte atentă;
– CADOU, cremă de noapte Eucerin Hyaluron Filler. Tenul are nevoie de o îngrijire specială în timpul nopţii, iar crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler continuă lupta împotriva ridurilor şi în timpul nopţii, regenerând pielea datorită ingredientului Dexpanthenol;
– Lapte demachiant Eucerin DermatoCLEAN, care conţine şi el Acid Hyaluronic, cu o textură bogată. Această loţiune cremoasă îndepărtează impurităţile de peste zi şi machiajul, fără a deshidrata pielea.

Preţ în farmacie: 154 RON

Pentru doamnele sofisticate şi mereu la curent cu ultimele decoperiri tehnologice, Eucerin îţi oferă un cadou cu adevărat deosebit, care le va capta atenţia. Cel de-al doilea cadou Eucerin Hyaluron Filler include:
– Serumul concentrat Eucerin Hyaluron Filler. Acesta sporeşte efectul îngrijirii zilnice antirid, pentru un aspect al pielii mai tânăr şi mai revigorat, din interior;
– CADOU, demachiant de ochi bifazic Eucerin DermatoCLEAN – îndepărtează atât mascara cât şi fardurile rezistente la apă şi protejează împotriva deshidratării.

Preţ în farmacie: 124 RON

Produsele Eucerin Hyaluron Filler utilizează combinaţia unică dintre acidul hyaluronic şi bio-glicozidul saponina, care împreună luptă eficient împotriva ridurilor profunde, imediat cum se formează, umplându-le din interior. Bio-glicozidul saponina s-a dovedit a fi cel mai eficient stimulator al producţiei de acid hyaluronic în celulele stratului epidermal, acolo unde ridurile profunde se formează. Gama Hyaluron Filler este cu atât mai eficientă, având în vedere noua sa formulă – cu de 5 ori mai mult Acid Hyaluronic.

Ai găsit şi cadoul potrivit pentru prietena ta cea mai bună – aceeaşi persoană care îţi povestea despre lupta ei cu ridurile de expresie ale tenului sensibil, intolerant la multe produse cosmetice: cadoul Eucerin Q10. Acesta include:
– Crema de zi Eucerin Q10. Aceasta contracarează direct activitatea celulară redusă, una dintre cauzele cele mai importante ale formării ridurilor. Coenzima Q10 protejează pielea împotriva radicalilor liberi şi a stresului oxidativ ce au un efect dăunător asupra pielii, oferind o piele sensibil mai netedă şi vizibil mai fermă;
– CADOU, crema de noapte Eucerin Q10, pentru a îmbunătăţi regenerarea celulară în timpul nopţii;
– Loţiunea micelară 3 în 1 Eucerin DermatoCLEAN – este ideală pentru persoanele cu tenul sensibil care îşi doresc o curăţare delicată şi lipsită de griji. Este produsul de curăţare perfect pentru cele dintre noi cu o viaţă extrem de activă, tocmai pentru că este un produs 3 in 1: curaţă, tonifică, demachiază şi zona ochilor.

Preţ în farmacie: 135 RON

Pentru EL – Arată-i că sănătatea pielii lui este extrem de importantă pentru tine

Sănătatea pielii nu ţine cont de sex, iar pielea unui bărbat are la fel de multă nevoie de îngrijire şi protecţie ca cea a femeilor, mai ales în timpul iernii. Oferă-i tatălui, fratelui sau iubitului tău un cadou care să-i ofere o piele hidratată, lipsită de riduri şi de iritaţii, alături de un set de pixuri foarte elegant! Cadoul Eucerin MEN include:
– Eucerin Men Crema antirid – conţine trei dintre cele mai eficiente ingrediente antirid, care energizează pielea, o hidratează pentru 24 de ore şi o protejează de îmbătrânirea prematură a tenului: Q10, Hyaluron şi protecţie UVA
– Eucerin Men Gel de ras – conţine tehnologia revoluţionară cu ioni de argint şi polimeri speciali ce uşurează bărbieritul. Aceştia previn iritaţiile şi tăieturile fine, în acelaşi timp hidratând pielea sensibilă. Bărbieritul devine uşor şi plăcut, chiar şi pentru persoanele cu dermatită atopică sau acnee;
– CADOU, un set de pixuri deosebit.

Preţ în farmacie: 134 RON

Dacă totuşi cadoul potrivit nu se regăseşte printre recomandările noastre de mai sus, mai ai câteva variante. Suntem siguri că printre ele se află şi cadoul perfect pentru a le oferi celor dragi un Crăciun de neuitat, sau de ce nu pentru a-ţi oferi chiar ţie câteva momente de răsfăţ.

Tenul matur merită un tratament deosebit de sărbători iar cadoul Eucerin DermoDENSIFYER păstrează tenul tânăr indiferent de anotimp. Acesta include:
– crema de zi Eucerin DermoDENSIFYER
– laptele demachiant DermatoCLEAN – la jumătate de preţ!

Preţ în farmacie: 132 RON

Oferă-le prietenilor tăi câteva momente de răsfăţ bine meritate prin cadoul Eucerin pH5, care include:
– deo roll-on Eucerin pH5, fără miros, special pentru piele sensibilă;
– CADOU, crema de mâini Eucerin pH5;
– ulei de duş Eucerin pH5.

Preţ în farmacie: 61 RON

Pentru EL poţi alege cel de-al doilea cadou Eucerin Men care include:
– Spuma de ras Eucerin Men – la jumătate de preţ;
– Balsam after shave Eucerin Men.

Preţ în farmacie: 83 RON

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *