free download 78 travel guides written by experts

Bitdefender Internet Security conduce Testul AV Comparatives

in protectia celor mai populare browsere web

658 de site-uri periculoase blocate de Bitdefender în testul AV Comparatives

Bitdefender protejează browserele web Opera, Chrome, Safari, Firefox, IE împotriva tentativelor de phishing

Bitdefender®, producătorul celei mai inovatoare soluții de securitate recunoscută pe plan internațional, a întrecut toate soluțiile anti-phising pentru cele mai populare browsere web. Este primul test anti-phishing realizat de organizația AV Comparatives.

Testul, realizat la propunerea PC Magazin din Germania, a relevat protecția superioară oferită de Bitdefender Internet Security în comparație cu soluțiile concurente concepute pentru Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Firefox și Opera. Conform AV Comparatives, protecția anti-phishing oferită de majoritatea produselor AV, funcționează doar pentru trei sau mai puține browsere web.

Testarea s-a desfășurat utilizând 697 URL-uri phishing și mesaje care vizau preluarea unor informații confidențiale, cum ar fi datele de autentificare pentru conturi PayPal, eBay, de rețele sociale, jocuri online, e-mail. Testele au arătat că Bitdefender a blocat 94.4 procente dintre website-urile periculoase, fără alarme false.

“Rezultatele testelor ne oferă o mare satisfacție și întăresc ne întăresc convingerea că utilizatorii Bitdefender se bucură de protecție, indiferent de browserul web folosit”, spune Cătălin Coșoi, Global Research Director în cadrul Bitdefender. ”Indiferent dacă atacatorii vor să obțină adresa dvs. de e-mail, contul bancar sau contul de Facebook, Bitdefender îi poate opri. Acest lucru este valabil indiferent dacă folosești Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome sau Safari. În plus, cei ce nu au nevoie de o protecție foarte complexă, această facilitate este inclusă și în produsul gratuit Bitdefender Antivirus Free Edition”, a continuat acesta.

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *