free download 78 travel guides written by experts

Danila, Petre & Asociatii isi consolideaza expansiunea

in vestul tarii prin parteneriatul cu casa de avocatura Horia Tiril

Casa de avocatură Dănilă, Petre & Asociaţii a încheiat luna aceasta un parteneriat cu casa de avocatură Horia – Cristian Ţiril din Oradea, acordul fiind menit să sporească beneficiile pe care clienţii lor le vor avea ca urmare a amplificării forţei de reprezentare a celor două echipe de avocaţi.

Dănilă, Petre & Asociaţii îşi consolidează astfel expansiunea în regiunea de vest a ţării şi creează premisele unei reprezentări în regim de excelenţă a clienţilor săi care au proiecte importante sau care sunt interesaţi de regiune.

„O semnificaţie specială a parteneriatului nostru este forţa pe care ne-o oferă în domeniul insolvenţei. Casa de avocatură Horia – Cristian Ţiril nu este numai una dintre cele mai mari furnizoare de servicii juridice pe plan regional, dar are şi un puternic departament dedicat serviciilor de asistenţă în insolvenţă.” comentează Nicoleta Grama partener Dănilă, Petre & Asociaţii

Cererea de asistenţă juridică în domeniul insolvenţei se menţine ridicată, în condiţiile în care se perpetuează efectele recesiunii profunde a economiei româneşti. Problemele juridice legate de relansarea activităţilor companiilor afectate de recesiune constituie de asemenea una dintre preocupările importante ale Dănilă, Petre & Asociaţii. În prezent casa de avocatură DPA are 10 litigii în curs de soluţionare numai în Oradea.

„Activitatea departamentelor de litigii s-a intensificat, iar dosarele de insolvenţă continuă să fie numeroase şi adeseori complicate. Parteneriatul cu Horia – Cristian Ţiril ne consolidează poziţia în zonă. Avem încredere că forţa naţională DPA şi expertiza noastră regională vor fi de bun augur pentru dezvoltarea clienţilor noştri “, a declarat Nicoltea Grama.

Societatea de avocatură Dănilă, Petre & Asociaţii şi-a dezvoltat reţeaua teritorială prin parteneriate în ţară, astfel: la Timişoara cu casa de avocaţi coordonată de prof. Dr. Ion Turcu, în Bucureşti prin relaţia de colaborare cu casa de avocatură coordonată de av. Dorin Sabău, dar şi în afara graniţelor prin parteneriatele cu casa de avocaţi Hanganu, Tănase şi Partenerii în Chişinău, Republica Moldova dar şi în Ruse, Bulgaria.

Dănilă, Petre & Asociaţii este o societate înfiinţată în anul 2003, de cei doi parteneri Luminiţa Dănilă şi Cristian Petre şi în prezent una dintre societăţile de avocatură de referinţă din România, cu o echipă de 17 avocaţi permanenţi şi 7 firme colaboratoare. Grupul de firme Dănilă, Petre & Asociaţii oferă servicii pe domeniile drept fiscal, dreptul penal al afacerilor, privatizări, litigii dar şi consultanţă fiscală şi recuperare de creanţe.

Casa Horia – Cristian Ţiril a fost înfiinţată în anul 2000 şi îşi concentrează activitatea pe dreptul afacerilor, litigii comerciale, soluţionarea disputelor de afaceri, arbitraj-mediere. Activitatea din domeniul reorganizării şi lichidării judiciare a fost dezvoltată în principal în direcţia apărării drepturilor creditorilor. Cei 12 avocaţi ai echipei Horia Ţiril se implică activ în domeniul conceperii şi consilierii în executarea contractelor comerciale, cât şi în probleme legate de administrarea curentă a afacerilor, minimizarea şi administrarea riscurilor.

Despre Dănilă, Petre& Asociaţii

Casa de avocatură Dănilă, Petre &Asociaţii a fost fondată în anul 2003 şi este în prezent una dintre casele de avocatură de top din România. Echipa DPA este formată din avocaţii fondatori care au peste 15 ani de experienţă în domeniu şi alţi 17 avocaţi permanenţi şi 7 colaboratori. DPA reprezintă începând cu 2010 un grup de firme DPA legal, DPA consultanţă fiscală şi oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi audit financiar-contabil şi servicii de recuperare creanţe, atât în România cât şi în Bulgaria.

Bucuresti, 28.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *