free download 78 travel guides written by experts

Dana Cavaleru, noul director executiv al HR Club

– Predare de ştafetă la HR Club –

HR Management Club, asociaţia practicienilor de resurse umane din România, anunţă că, începând cu luna noiembrie, Anca Podoleanu, la finalizarea mandatului de director executiv HR Club, va preda ştafeta Danei Cavaleru.

Experienţa Danei Cavaleru însumează peste 10 ani în funcţii de conducere şi peste 12 ani de consultanţă şi training pentru companii naţionale şi internaţionle atât pe segmentul corporate cât şi în mediul non-profit. De asemenea, Dana a deţinut poziţii de conducere în training şi marketing, pentru companii prestigioase din domeniul serviciilor şi al consultanţei.

“Am ales-o pe Dana Cavaleru pentru această misiune specială de director executiv al HR Club, pentru expertiza ei valoroasă în mediul de afaceri şi în mediul non-profit şi mai ales pentru că a înţeles valorile şi misiunea organizaţiei noastre. Dana va duce mai departe direcţiile strategice ale HR Club, dezvoltarea profesională a membrilor noştri şi a întregii comunităţi de resurse umane, asigurarea excelenţei în resurse umane prin standarde şi certificări şi reprezentarea comunităţii de resurse umane faţă de principalii parteneri de dialog”, declară Csaba Gergely Preşedinte HR Club.

Odată cu numirea în poziţia de Director Executiv al HR Management Club, Dana îşi continuă activitatea legată de mediul ONG, unde este activă încă din anul 1995. În contextul organizaţiilor non-profit, de numele Danei Cavaleru se leagă proiecte precum consultanţă pentru Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile; evaluator, trainer şi consultant în proiecte cu fonduri europene şi americane, expert POSDRU pentru strategia de servicii sociale pentru Biserica Ortodoxă Română.

“Sunt onorată de oportunitatea de a contribui la continuarea dezvoltării asociaţiei profesioniştilor de resurse umane din România. Îmi propun ca în perioada mandatului meu să duc mai departe extinderea comunităţii HR Club atât în Bucureşti cât şi în ţară, prin numărul profesioniştilor de resurse umane care vor să împărtăşească din experienţa lor şi să înveţe din bunele practici ale colegilor de breaslă. Îmi doresc ca în tematicile şi activităţile viitoare HR Club să se regăseacă toţi membrii comunităţii de resurse umane din România”, afimă Dana Cavaleru, Director Executive HR Club.

“Dana are misiunea frumoasă şi dificilă, în acelaşi timp, de a conduce organizaţia noastră într-o perioadă de expansiune regională şi internaţională, de redefinire, într-o perioadă în care rolul resureslor umane s-a schimbat, s-a repoziţionat la nivel de management strategic. Sunt sigură că aportul Danei va fi unul extrem de valoros în toate acţiunile şi activităţile Clubului, iar noi vom fi alături de ea pentru a o susţine în noul mandat”, declară Anca Podoleanu.

În cei doi ani de mandat, Anca Podoleanu a condus asociaţia practicienilor de resurse umane în tranziţia de la vechiul statut la noua formă de organizare care sprijină Clubul în expansiunea la nivel naţional, a avut un rol important în creşterea vizibilităţii şi a dialogului iniţiat de HR Club cu asociaţiile de profil pe plan internaţional şi a decis dezvoltarea HR Partner, un instrument specializat pe care practicienii de resurse umane să îl poată utiliza în desing-ul şi implementarea strategiilor de management al oamenilor.

Bucuresti, 29.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *