free download 78 travel guides written by experts

Cu optiunea Internet Combo, clientii Vodafone pot atasa abonamentelor

de voce trafic de date pentru tableta, laptop si PC

· Cu Internet Combo, utilizatorii pachetelor Mega 8 si a celor cu valoare superioara primesc cu 50% mai mult trafic de date, ce poate fi folosit pentru tableta, laptop si PC, cu un SIM suplimentar
· Extraoptiunea este valabila si pentru clientii companii, abonati ai serviciilor Vodafone

De astazi, abonatii Vodafone, noi si existenti, ce folosesc pachetul de voce si date pentru telefon Mega 8 sau o versiune superioara, beneficiaza de 50% mai mult trafic de date, pentru navigarea online pe tableta, laptop si PC, cu noua optiune Internet Combo. Noua oferta este disponibila si pentru clientii companii, abonati la serviciile Vodafone.

Astfel, pentru un tarif de trei euro pe luna, suplimentar abonamentelor de internet pe mobil, utilizatorii primesc cu 50% mai mult trafic si un SIM suplimentar, pentru conectarea la internet a PC-ului, tabletei sau laptopului. Mai mult, optiunea aduce si un modem de date gratuit, ce permite viteze de download de pana la 7,2 Mbps.

„Vrem sa oferim abonatilor nostri posibilitatea de a naviga online de pe orice terminal, fara a fi nevoiti sa aleaga intre un pachet de date pentru telefon, sau browsing-ul pe tableta, laptop sau PC. Cu noua optiune Internet Combo, utilizatorii beneficiaza de mai mult trafic si de posibilitatea de a il utiliza, in cadrul aceluiasi abonament, pe orice terminal doresc. In continuare oferim pachete de acces internet cu mai mult trafic inclus pentru utilizatorii care acceseaza frecvent Internetul de pe tableta si laptop”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Utilizatorii de tablete, laptop-uri sau PC-uri pot opta intre mai multe pachete de Internet mobil, ce includ cate un modem de date gratuit si pornesc de la 9 Euro/luna (TVA inclus), cu un trafic initial de 2GB, pentru abonamentul Internet Nelimitat Standard. Pentru abonamentul Plus, de 12 Euro/luna (TVA inclus), traficul oferit este de 4GB. Utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 6GB la abonamentul Extra, in valoare de 14 Euro/luna (TVA inclus). Cele trei pachete includ si 100 SMS-uri lunare gratuite in retea, alaturi de serviciul de securitate PC Protection, gratuit pe durata primelor doua luni de abonament.

Mai mult, abonatii pot opta pentru pachetul Profesional, cu un trafic initial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un hotspot ce permite conectarea simultana online a pana la cinci terminale. In plus, abonamentul include si 100 SMS-uri lunare gratuite in retea, alaturi de acces extins la solutia de securitate PC Protection.

Mai multe detalii despre noua oferta sunt disponibile la www.vodafone.ro/internet.

* La depasirea traficului initial lunar, viteza va fi de pana la 128 kbps download si 64 kbps upload, iar browsing-ul suplimentar nu va fi taxat.

Bucuresti, 29.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *