Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dan Negru – recorduri de audienta

Plasa de stele – lider incontestabil de piaţă pentru a cincea oară consecutiv

Dan Negru a adunat şi aseară cei mai mulţi români în faţa televizoarelor. Plasa de stele a întrecut din nou concurenţa şi s-a impus lider de audienţă. Divertis Land of Jokes rămâne pe locul doi.

Plasa de stele s-a impus ieri, 10 aprilie, pe prima poziţie în clasamentul audienţelor atât la nivelul targetului 15-54 urban, cât şi în rândul publicului din mediul urban. Emisiunea prezentată de Dan Negru a înregistrat o audienţă medie de 8.6 procente şi o cotă de piaţă de 20.7% pe targetul 15-54 urban, devansând programele concurenţei. Locul al doilea a fost ocupat de Pro Tv, cu 6% rating şi 14.4% cotă de piaţă, pentru ca cea de-a treia poziţie să îi revină postului Prima Tv cu 3.5% audienţă medie şi 8.4% share.

La ora 20.54 Plasa de stele a fost urmărită de 1 331000 de telespectatori din mediul urban, cu mai bine de 500.000 mai mulţi decât cei care la aceeaşi oră au urmărit Divertis Land of Jokes.

Seara a continuat în acelaşi ton pentru Antena 1 când redifuzarea emisiei de sâmbătă a super show-ului În puii mei s-a impus şi ea lider de piaţă. La ora 22.36, Bendeac a fost urmărit de 994.000 de telespectatori din mediul urban, în vreme ce Serviciul Român de Comedie, difuzat la aceeşi oră de PRO Tv de doar 532,000.

Telespectatorii se vor reîntâlni cu Dan Negru şi mâine, 12 aprilie, într-o nouă ediţie a celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde. Show-ul şi-a confirmat succesul internaţional la prima ediţie când a reuşit să aducă în minutul de aur peste un milion de telespectatori în faţa televizorului şi promite cifre la fel de bune şi în ediţiile viitoare. Invitata specială a lui Dan Negru de mâine seară va fi Simona Gherghe.

Cu emisiuni precum Academia vedetelor, Ciao Darwin sau, mai recente, Te pui cu blondele, Plasa de stele, Dan Negru este singurul moderator roman care s-a mentiunut constant in topul audientelor şi, de asemenea, omul de televiziune din România cu cele mai multe formate prezentate. Telespectatorii Antena 1 îl pot urmări duminica, la Plasa de stele şi marţea la Câştigi în 60 de secunde.

De aproape 20 de ani, Antena 1 este lider in arta divertismentului oferindu-le telespectatorilor show-uri impresionante. Si anul acesta, postul de televiziune dezvolta o strategie ambitioasa pregatind cele mai spectaculoase emisiuni pentru romani. Show-uri precum X Factor, Next top model, Plasa de Stele, Burlacul, Castigi in 60 de secunde sau In puii mei, precum si editiile speciale sunt doar cateva dintre emisiile pe care telespectatorii le paseaza in topul preferintelor sale.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban si all urban
Perioada 10 aprilie 2011

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *