free download 78 travel guides written by experts

Noi canale de plata a facturii Romtelecom lansate de Intesa Sanpaolo Bank:

in numerar si prin ordin de plata la sediile sale sau prin intermediul aplicatiei I-B@nk

– Modalităţi noi de plată oferind aceleaşi avantaje certe clienţilor: comisioane 0% şi siguranţă –

Intesa Sanpaolo Bank Romania lărgeşte paleta serviciilor prin care abonaţii Romtelecom pot achita facturile emise de companie. Astfel, pe lângă serviciul Direct Debit lansat în cursul anului trecut, banca adaugă noi modalităţi de plată a facturilor emise de Romtelecom: în numerar şi prin ordin de plată la sediile băncii sau prin intermediul formularului de plată predefinit din noua aplicaţie Internet Banking – I-B@nk.

Printre avantajele oferite astfel se numără: comisioane 0% şi garanţia că nu se pot face plăţi greşite. Plăţile în numerar pot fi efectuate atât de abonaţii Romtelecom care sunt şi clienţi ai Intesa Sanpaolo Bank, cât şi de cei care nu deţin un cont deschis la bancă. Plăţile efectuate prin intermediul noii aplicaţii I-B@nk se desfăşoară foarte facil, accesând un formular de plată predefinit, plătitorul având de completat doar un număr limitat de câmpuri.

Din dorinţa de a-şi ajuta clienţii să îşi eficientizeze timpul alocat plăţii facturilor, Romtelecom a dezvoltat prin diferite parteneriate o gamă variată de modalităţi de plată şi o reţea extinsă de locaţii pentru plata facturii. Clienţii au în prezent la dispoziţie peste 23.000 puncte de încasare.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *