free download 78 travel guides written by experts

Cursantii Boem Club – premiati la Festivalul „Prietenii Muzicii/Pro Piano Romania”

Duminica, 9 iunie 2013, cursantii Scolii de Muzica Boem Club au obtinut numeroase premii de excelenta, premii speciale, premii de muzicalitate, premii de merit si de onoare in cadrul Festivalului „Prietenii Muzicii/Pro Piano Romania”, editia a XI-a, care a avut loc in Bucuresti.

Au participat la aceasta competitie urmatorii cursanti Boem Club: Maria Alexandra Alexe, Andrei Iorgu, Alexandru Tudor Popescu, Andrei Tudor Popescu Ricardo Olaru, Daria Stefanescu, Diana Murariu, Alexandra Giurgiu, indrumati de profesorii Raluca Voinea, Florentina Raducanu, Janina Badici, Georgiana Mirica.

Festivalul „Prietenii Muzicii/Pro Piano Romania” este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de pian pentru copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani. Repertoriul a cuprins una sau 2 piese la alegerea participantului, interpretate fara repetitii, cu durata maximă cumulata intre 3 si 15 minute, in functie de categorie.

Juriul a fost alcatuit din urmatorii profesori: Presedinte Prof. Stela Avesalon, Prof. Dr. Gergeta Bacioiu, Prof. Dr. Rodica Danceanu, prof. Cornelia Iurevici Hussak, Prof. Gabriela Stepan, Prof. Mihaela Zamfirescu.

Pentru ca Boem Club doreste sa incurajeze tinerele talente si pasiunea lor pentru muzica si sa recompenseze eforturile depuse, fiecare cursant va premi din partea scolii un voucher cu 4 lectii cadou.

Boem Club si-a atins anul acest scolar obiectivul pe care si l-a propus cu privire la obtinerea a cat mai multor premii la concursuri si festivaluri de specialitate. Cursantii Scolii de Muzica Boem Club au reusit astfel sa obtina numeroase premii I, speciale si de excelenta la concursuri renumite precum „Brave Claviaturi”, „Talente Implinite” etc.

Bucuresti, 12.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *