free download 78 travel guides written by experts

Cursa spre marele trofeu MasterChef a inceput

24 de concurenți au pășit în bucătăria MasterChef

Ediția MasterChef de luni ne-a făcut cunoștință cu cei 24 de concurenți care au intrat pentru prima dată în bucătăria MasterChef. Turul de onoare a fost făcut de Răzvan Fodor care le-a arătat ce pot găsi în cămară și locul ustensilelor de care au nevoie pentru a face față competiției. După ce au trecut prin probe de foc pentru a ajunge aici, de această dată prima probă a fost un exercițiu de sensibilitate, creativitate și libertate. Peste 1,5 milioane de români au făcut cunoștință cu cei 24 de aspiranți la titlul de MasterChef, le-au cunoscut poveștile, și le-au urmărit evoluția pe tot parcursul emisiunii. Minutul de maximă audiență a fost la 21:06 când peste 2 milioane de români au urmărit cel mai aprig show culinar al momentului.

Ediția cu numărul 7 a înregistrat 8.8 puncte de rating și 20.4% share în intervalul de difuzare 20:31 – 22:33, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 5.8 puncte de rating și 13.3% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 7.5 puncte de rating și 14.7% share. Postul clasat pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 7.0 puncte de rating și 13.7% share. Pe această categorie de public, emisiunea culinară ce a fost difuzată pe același segment orar a obținut 4.3 puncte de rating și 8.5% share, situându-se pe locul patru.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 8.4 puncte de rating și 16.8% share, în timp ce locul secund a obținut 6.6 puncte de rating și 13.1% share. Emisiunea culinară difuzată pe un post competitor a obținut 3.7 puncte de rating și 7.3% share, ocupând a patra poziție în clasament.

Siserman a fost primul competitor care a trecut cu brio de cutia misterelor și a obținut imunitate pentru următoarea probă. Avantajul de a-i vedea pe cei trei chefi cum gătesc preparatele pentru următoarea provocare, l-a determinat pe Siserman să gătească, chiar dacă avea imunitate.

Prima intrare în bucătărie a adus și primul abandon al competiției. Gianni, concurentul de origine italiană care și-a demonstrat de fiecare dată abilitățile și a câștigat respectul chefilor prin gustul preparatelor sale, a ales să părăsească competiția. Motivul său a fost dezamăgirea că nu a reușit să câștige cutia misterelor. Acest lucru a stârnit o reacție puternică din partea Patriziei care i-a spus: “ai atitudine de fetiță!”

Ediția de marți seară va aduce noi provocări în domeniul culinar, care vor testa și spiritul de antreprenoriat al concurenților. Cei rămași în competiție vor ajunge direct pe malul mării, unde se vor confrunta cu prima probă pe echipe în deplasare.

Rezultatul strâns îi va pune pe chefi în stuația de a da o nouă probă pentru a putea face departajarea. Echipa care va pierde va decide membrii care intră la testul sub presiune. Astfel, calități esențiale necesare unui chef precum luciditatea, detașarea și corectitudinea le sunt insuflate concurenților prin punerea în situații limită. Patru concurenți vor trece prin emoțiile testului sub presiune, însă doar unul dintre ei va părăsi bucătăria MasterChef.

Prinde gustul competiției la PRO TV și descoperă cum se vor descurca concurenții în fiecare luni și marți, de la 20:30!

Bucuresti, 14.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *