free download 78 travel guides written by experts

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Ares anunta un nou record:

800 de pacienti tratati cu succes prin proceduri minim invazive, in primele trei trimestre ale anului 2014

Marti, 14 octombrie 2014, Centrele De Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Ares raporteaza un numar record de pacienti tratati prin proceduri minim invazive, in primele trei trimestre ale acestui an, depasind cifrele inregistrate in perioada ianuarie-decembrie 2013.

Astfel, in perioada ianuarie – septembrie 2014, peste 800 de pacienti au apelat cu incredere la medicii specialisti din cadrul Centrelor Ares si au beneficiat de rezultate exceptionale obtinute in urma procedurilor si terapiilor minim invazive, prin care au fost tratate afectiuni cardiace precum boala coronariana ischemica sau malformatii congenitale cardiace, dar si afectiuni din domeniul radiologiei interventionale- embolizarea fibroamelor uterine, varicocelul, adenomul de prostata, boala ischemica periferica, anevrismul cerebral.

Anul acesta echipa de medici din cadrul Centrelor de Excelenta Ares au avut posibilitatea de a trata cel mai mic pacient tratat vreodata in cadrul Centrelor ARES- un nou nascut de numai 7 zile, dar si pe cel mai varstnic, in varsta de 88 de ani.

Printre cele mai solicitate proceduri din cadrul Centrelor ARES se numara: tratamentul bolii coronariene ischemice, corectia minim invaziva a malformatiilor congenitale cardiace si tratamentul fibromului uterin.

Iulian Plescan, Director Operatiuni, Centrele de Excelenta Ares, declara:

“Aceste trei mari afectiuni (tratamentul bolii coronariene ischemice, corectia minim invaziva a malformatiilor congenitale cardiace si tratamentul fibromului uterin) sunt cele mai frecvente in cadrul centrelor noastre. De altfel nu este nicio surpriza pentru noi, avand in vedere ca: in cadrul Centrelor ARES a fost montat primul stent complet bioresorbabil din Europa, am deschis prima sectie destinata Inchiderii Percutane a Malformatiilor Congenitale Cardiace din Romania si prima sectie de Angiologie Pediatrica din Sud Estul Europei, Ares fiind de asemenea primul Centru European de Excelenta si Training in Terapia Fibromului Uterin din Sud Estul Europei.

Sunt foarte multi pacienti care vin la Centrele Ares pentru a obtine o a doua parere sau pentru a-si gasi un tratament mai eficient decat in alte spitale. Cred ca experienta noastra ca Centru de Excelenta in terapii endovasculare precum si experienta medicilor nostri in aceste proceduri ne ajuta sa oferim pacientului cele mai eficiente terapii, care au cele mai eficiente rezultate si care ii permit acestuia sa-si pastreze integritatea anatomica.

Credem cu tarie ca acesta este noul pas in medicina, ca acesta este viitorul! Un viitor pe care noi l-am abordat deja iar pacientul s-a identificat imediat cu crezul nostru. Ramanem fideli terapiei conservatoare. Ramanem de parere ca medicina este revolutionara abia atunci cand trateaza afectiunea pacientului, pastrandu-i totodata integritatea anatómica. Trebuie sa intelegem ca in majoritatea cazurilor afectiunii fibromului uterin, nu este necesar sa scoatem uterul, nu este deloc necesar sa intervenim in mod agresiv, embolizarea fibromului uterin fiind extrem de eficienta. Aceasta procedura se realizeaza printr-o punctie de doar 0,5 mm, iar pacienta este externata dupa 24 de ore. Rezultatele sunt cu adevarat spectaculoase.

De asemenea, in majoritatea cazurilor de malformatii congenitale cardiace, cea mai buna metoda de tratament este cea minim invaziva, nefiind necesara chirurgia cardiovasculara! Aceasta deoarece inchiderea percutana a malformatiilor se realizeaza minim invaziv, printr-o punctie de 0,5 mm, pacientul fiind externat dupa 24 de ore. Fara cicatrici, fara durere si cel mai important fara nicio restrictie medicala. Pacientul poate practica sporturi de performanta si se poate bucura de o viata normala.”

Despre Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Ares

Inca din anul 2010, prin deschiderea primului Centru de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Inteventionala Bucuresti, Centrele de Excelenta ARES s-au remarcat pe piata serviciilor medicale prin oferirea unui act medical responsabil si a unei alternative in medicina traditionala, asigurand tratamente minim invazive in locul tratamentelor clasice, uneori traumatizante pentru pacienti. Formata din doctori renumiti, cu o inalta calificare medicala dobandita atat in Romania cat si in strainatate, echipa medicala aduce laolalta cadre medicale de seama din tara si din afara, oameni de prestigiu ce garanteaza calitatea actului medical.

De asemenea, ARES este primul Centru European de Excelenta in Terapia Fibroamelor Uterine din Europa de Est, primul centru privat din Romania care trateaza hipertensiunea arteriala printr-o procedura revolutionara, Denervarea Arterelor Renale(RDN) si detine prima sectie privata in terapia minim invaziva a Malformatiilor Cardiace Congenitale din Romania.

In 2012, Centrul de Excelenta in Cardiologie Interventionala Bucuresti a fost primul centru privat din Europa care a montat noile stenturi revolutionare, stenturile Bioresorbabile Abbott Absorb.

Centrele ARES reprezinta cel mai important punct de refenta in domeniul privat in ceea ce priveste tratamentul minim invaziv in Cardiologia si Radiologia Interventionala, avand un numar impresionant de premiere ce au revolutionat perceptia despre operatiile fara bisturiu in Romania.

Bucuresti, 14.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *