free download 78 travel guides written by experts

Sansa nu tine cont de varsta

Câștigătoarea oficială a Daciei Logan oferite de PROFI în august în cadrul campaniei Te implici si câștigi este Varga Manolea Anamaria Loredana, din Timișoara.

Adevăratul câștigător este însă fiul ei, Nicholas, în vârstă de 10 ani.

Părinții și vecinii îi spuneau despre concursurile organizate de PROFI că n-au cum să fie “pe bune”, că “premiile și le împart între ei acolo, la PROFI”, dar Nicholas a crezut în șansa lui, a strâns bonurile, le-a scanat de fiecare data când a mers la magazin și, de dragul bunicii la care ținea atat de mult dar pe care cancerul i-a luat-o pentru totdeauna, a votat constant pentru proiectul Dăruiește viața copiilor bolnavi de cancer.

Așa le-a demonstrat tuturor că se înșeală, căci datorită încrederii de sale, familia lui este astăzi proprietara unei mașini nou-nouțe.

Soarta chiar a vrut ca mașina să le revină lor: nici primul câștigător extras și nici de al doilea nu au îndeplinit criteriile de acordare a premiului și, deși clasat doar pe locul trei din cinci, Nicholas a ajuns să intre în posesia Loganului.

Când au aflat de premiu, părinții i-au spus că mașina e a lui și că va trebui să aleagă dacă să o păstreze până face 18 ani sau să o vândă și să ia banii. Nicholas nu a ezitat: vor vinde masina, va dona asociației Dăruiește viața o parte din bani, iar restul vor fi puși într-un cont pe care îl va deschide doar după majorat.

“Pentru noi asta a fost o lecție de viață,” spune mama lui Nicholas. “Ajută-i pe ceilalți și vei fi și tu răsplătit!”

Pentru al patrulea an consecutiv, PROFI oferă ajutor prin intermediul campaniilor sale sociale. Împreună cu tine, PROFI salvează destine” este campania desfasurata acest an, în sprijinul copiilor, împreuna cu sase organizații specializate //profi.ro/salveaza_destine/, iar Te implici și câștigi este una din componentele acestei campanii .

Prin cele 253 de magazine si peste 6000 de angajati, PROFI este cel de al doilea mare lant de retail modern din Romania.

Bucuresti, 14.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *