Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu noua promotie de Paste, abonatii Vodafone au si mai mult Interne

pe mobil si trafic gratuit in 3 dintre cele mai populare aplicatii

· Incepand de astazi, clientii existenti si cei noi care vor opta pentru abonamentele Mega 8/11/17/25/45, Mega 8/11 Plus sau pachetele smartphone vor primi bonus 500MB trafic Internet pe mobil, valabil 3 luni
· Pe perioada promotiei, abonatii Vodafone vor primi trafic gratuit in 3 dintre cele mai populare aplicatii pe mobil dezvoltate local: Sapte Seri , Cinemagia si Seenow
· Doua noi telefoane, LG Optimus L3 si Samsung GALAXY Ace Plus, intra in portofoliul Vodafone, la preturi foarte accesibile, iar Samsung GALAXY S II poate fi achizitionat la cel mai bun pret de pe piata, de 99 Euro (TVA inclus)

Vodafone Romania lanseaza astazi oferta promotionala de Paste pentru abonati, ce include un bonus de Internet pe mobil, trafic gratuit in 3 dintre cele mai folosite aplicatii pe mobil din Romania, precum si o serie de telefoane performante la preturi speciale.

Astfel, abonatii se pot bucura, in preajma sarbatorilor de Paste, de si mai mult trafic de internet inclus pentru a fi mereu conectati la informatiile de care au nevoie, oriunde s-ar afla. Abonatii, atat cei noi cat si cei existenti, au acum 500MB trafic internet pe mobil pentru abonamentele Mega 8/11/17/25/45, Mega 8/11 Plus si pachetele smartphone. Bonusul de 500 MB este valabil in primele 3 luni de la activarea abonamentului.

In plus, pe perioada promotiei, abonatii Vodafone vor primi trafic gratuit in 3 dintre cele mai populare aplicatii pe mobil dezvoltate local: Sapte Seri, Cinemagia si Seenow, Mai mult, Vodafone recomanda clientilor o serie de pachete personalizate care constau in telefoane performante si recomandari de aplicatii pentru smartphone-uri:
– Cei care obisnuiesc sa iasa mult in oras , la cinema sau la restaurant, au la dispozitie acum pachetul compus din: telefonul LG Optimus L3 la 19 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 8 + Internet pe mobil 500 MB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit,in aplicatia „Sapte Seri”, cel mai bun ghid urban pe mobil pentru teatre, restaurante si concerte;
– Iubitorii filmelor au acum „Cinemagia” pe telefon in pachetul care contine: telefonul Samsung Galaxy Ace Plus la 69 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 8 + internet pe mobil 500 MB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit, in aplicatia „Cinemagia”, care ofera acces la programul cinematografelor din intreaga tara, la ultimele stiri din lumea filmului, precum si posibilitatea de a rezerva bilete la filmele preferate;
– Pentru toti cei care vor sa poarte cu ei micul ecran peste tot, Vodafone propune pachetul compus din: telefonul Samsung Galaxy S II la 99 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 25 + internet pe mobil 1 GB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit in aplicatia „Seenow” – singura platforma de continut video din Romania accesibila de pe telefonul mobil, care ofera acces la 20 de canale TV si o selectie de peste 200 de filme filme artistice premium, documentare si filme clasice romanesti.

Oferta actuala de terminale ofera abonatilor posibilitatea de a-si achizitiona telefoane performante, atat din zona de smartphone-uri accesibile, cat si din categoria telefoanelor foarte performante:

LG Optimus L3, smartphone compact, stilat dar si accesibil, este disponibil incepand din 7 aprilie in portofoliul Vodafone si se remarca prin: ecran generos de 3.2”, browser optimizat pentru viteză, procesor de 800 MHz si un meniu uşor de utilizat. LG Optimus L3 se poate achizitiona în 2 culori, alb şi negru, la pretul de 19 Euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB.

Nou intrat in portofoliul de telefoane Vodafone este si Samsung GALAXY Ace Plus, care se distinge prin design –ul premium, ecranul performant de 3.65’’, grafica perfecta pentru aplicaţii şi jocuri, performanţa sporită de navigare pe internet şi descărcarea rapidă a conţinutului, procesorul de 1 GHz, precum si camera foto de 5 Mp cu Autofocus si blitz. Samsung GALAXY Ace Plus poate fi achizitionat la pretul de 69 Euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB.

Samsung GALAXY S II este un smartphone extrem de rapid datorita procesorului sau dual core de 1.2 GHz si a memoriei RAM de 1 GB, pe care toate aplicatiile si jocurile vor functiona fara intreruperi. Iar atunci cand vine vorba de fotografii sau inregistrari video, Samsung GALAXY S II este remarcabil datorita camerei sale de 8Mp, functiei speciale de inregistrare video Full HD si ecranului Super AMOLED Plus de 4.3’’. Samsung GALAXY S II este disponibil acum la Vodafone la cel mai bun pret de pe piata, de 99 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Mega 25 + 1 GB.

Ofertele sunt disponibile in toata reteaua de magazine Vodafone si ale partenerilor, pentru clientii noi si existenti, care incheie un abonament pe 2 ani. Pentru mai multe informatii privind intreaga oferta de abonamente din portofoliul Vodafone, vizitati www.vodafone.ro si https://www.facebook.com/vodafonero.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *