free download 78 travel guides written by experts

Interviu cu primarul satului in care nu ai voie sa mori

La Distractis Show de la TVR 1, sâmbătă, 7 aprilie, de la 20.25

O anchetă la ferma de ouă a domnului Năstase, un nou caz în cabinetul psihiatrului Carla Junghi, vizita Marei şi a trupei Kult Studio în studioul muzical al lui Marian Dristor, dar şi un interviu cu primarul satului în care nu ai voie să mori sunt subiectele pe care telespectatorii le vor putea urmări la Distractis Show din 7 aprilie. Sâmbătă, de la ora 20.25, umor de calitate marca Distractis, la TVR 1!

Un inspector de la fisc controlează ferma de ouă a domnului Năstase de la Cornu, să verifice cum este posibil ca doar două găini să ouă 750.000 de ouă într-un an şi să aducă un profit de 150.000 de euro. Răspunsul îl va afla atât de la îngrijitorul chinez al celor două găini, adus în container din China, cât şi de la cercetătorul avicol care dezvăluie secretul productivităţii găinilor: ele provin din încrucişarea cocoşului “gât golaş de Hymalaya” cu puicuţa “cap golaş de Călăraş”.

În cabinetul renumitei doctor psihiatru Carla Junghi apare agentul de circulaţie Marieta Baban, care vrea să pună în practică noile metode moderne ale Poliţiei Rutiere de vindecare prin hipnoză a conducătorilor auto care înjură în trafic. Pe lângă un şofer recalcitrant, este adusă şi o măicuţă certată cu viteza. Metoda hipnozei dă roade: adorm atât doctoriţa, cât şi poliţista, astfel că cei doi şoferi pot pleca nestingheriţi în jungla din traficul rutier.

În studioul muzical al lui Marian Dristor, la rubrica deja îndrăgită „De ce râd chitarele”sunt invitaţi, în această emisiune dedicată Floriilor, Mara şi trupa Kult Studio. Nimic nu-l poate opri pe Mufă, specialistul în sonorizare, să nu se curenteze din nou.

Interviul „Garantat 0%” este realizat în faţa cimitirului unui sat în care primarul a decretat că nimeni nu mai are voie să moară. Un fel de DIE HARD („Greu de ucis”), în variantă autohtonă, fără Bruce Willis. Primarul a luat această decizie stranie pentru că a vândut pamântul cimitirului pentru construcţia unei viitoare autostrăzi, care, aflându-se în România, s-ar putea să nu se mai construiască niciodată.

În această săptămână, la Distractis Film: despre Ulise şi Penelopa care este. Periplul amoros al cuplului Oana Mizil – Marean Vanghelie prin poveştile pline de dragoste ale istoriei, îi aduce pe cei doi protagonişti în rolurile Penelopei şi al lui Ulise. La finalul Odiseei din sectorul 5, la gospodăria Penelopei se înfăţişază doi pretendenţi la mâna sa politică: Dan Diaconescus şi tribunul Cornelius Vadimus Tudor. Niciunul dintre cei doi nu va putea să o atragă pe Penelopa în partidul său: dragostea Penelopei pentru Ulise – Marean este mai tare decât orice partid. Ulise îi va spulbera cât ai conjuga verbul „a fi”!

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *