Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Crown Crust si cele 12 nestemate va asteapta la Pizza Hut

Renumit in toata lumea pentru gustul sau deosebit, blatul Crown Crust de la Pizza Hut este disponibil acum si in dimensiune individuala

Incepand cu 6 noiembrie, Crown Crust – cel mai apetisant blat de pizza in ale carui margini sunt incrustate 12 nestemate din branza tartinabila – este din nou vedeta in restaurantele Pizza Hut.

Aceia care doresc sa se bucure de o masa cu adevarat regala, care poate fi servita in orice combinatie de ingrediente, vor gasi la Pizza Hut deliciosul si renumitul Crown Crust, atat de apreciat de fanii din intrega lume.

Si, pentru ca se apropie sarbatorile de iarna rasfata-te regeste cu Crown Crust, alaturi de cei dragi sau chiar singur in pauza de masa.

Pentru a imbina gustul bun cu distractia, specialistii Pizza Hut sugereaza ca felia de pizza sa fie mancata de la margine spre centru, savurand astfel nestematele din branza proaspata tartinabila.

Vestit pe tot mapamondul pentru gustul inedit si pentru maiestria prepararii, Crown Crust este disponibil cu doar 4 lei in plus la orice blat mare de pizza si 2 lei in plus pentru orice blat mic.

Bucuresti, 09.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *