Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CRBL, desemnat “Best Male” la Romanian Music Awards

Lui CRBL oficial ii merge bine dupa ce vineri, la Romanian Music Awards a castigat premiul “Best Male”. Prezentatorul show-ului a ramas fara cuvinte cand si-a auzit numele strigat de catre reprezentantii Men’s Health, care i-au inmanat premiul.

Desi toata seara a intretinut atmosfera, supriza a fost atat de mare incat el si-a inceput discursul cu vorba piesei:”mama, mama, sunt confuz”. De aceasta data nu pentru ca sclipeste pe autobuz, ci pentru ca organizatorii i-au inmanat un desfasurator pe care numele sau nu se afla printre castigatori, tocmai pentr a-i face o bine meritata surpriza. Artistul a tinut sa le multumeasca lui Smiley si lui Marius Moga dar si publicului sau.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *