Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Margherita si Viorica din Clejani, cu sanii la vedere la Romanian Music Awards

Covorul Rosu de la Romanian Music Awards a fost, ca in fiecare an, locul de desfasurare de forte in ceea ce priveste vestimentatia artistilor de la noi. Clejanii au tinut sa dea un exemplu, venind imbracati la patru ace, de la cel mai mic la cel mai mare.

Daca domnii au ales niste costume simple, cuminti, fetele familiei s-au dezlantuit, facand intrecere chiar una cu cealalta. Viorica a ales o rochie rosie cu un decolteu foarte adanc, care la un momentdat i-a facut ceva probleme, aproape lansand sa se vada cu ce a inzestrat-o natura. Concurnenta in ceea ce priveste zona bustului i-a facut-o chiar fiica ei, Margherita, care a ales o rochie din dantela, care lasa sa se vada fara retineri, de data asta, cu ce a inzestrat-o domnul doctor.

Desi privelistea a fost gustata din plin de public si presa, cel care a avut ceva probleme cu tinutele doamnelor pare sa fi fost Ionita, care a fost surprins atentionandu-si fiica in timp ce Viorica abia isi mai putea tine decolteul in frau!

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *