free download 78 travel guides written by experts

CRBL 3 in 1 la “Te cunosc de undeva!”

Vedeta a făcut super show la Antena 1. Vezi cum a arătat la toată trupa 3 Sud Est

CRBL, unul dintre cei opt concurenţi ai super show-ului de la Antena 1 a făcut în această seară super show pe scena Te cunosc de undeva! Dacă până acum a avut de intrat în pielea unui singur personaj, în această ediţie, artistul a trecut prin trei transformări incredibile.

Astfel, telespectatorii l-au putut vedea în pielea celor trei membrii ai formaţiei care a făcut istorie în muzica românească a anilor ’90, 3 Sud Est. Deşi toată lumea se aştepta să îl imite pe Laurenţiu Duţă, CRBL a decis să încerce să fie, pe rând, şi atât Laurenţiu, cât şi Viorel şi Mihai.

Trecerea de la Laurenţiu la Mihai şi Viorel s-a făcut chiar pe scenă în timpul reprezentaţiei, ceea ce a amuzat şi impresionat juriul. Deşi CRBL a fost mai amuzant decât cei trei membri ai formaţiei, făcându-l pe juratul Aradits să îi atrag atenţia că poate nu şi-a luat rolul foarte în serios, aprecierile nu au contenit să apară de la toţi cei cinci juraţi din această seară.

Anna Lesko a fost atât de încântată de momentul lui CRBL, încât a spus că se află la o terapie de râs, nu la un concurs, iar Ozana Barabancea l-a considerat atât de talentat încât ar putea fi dirijorul unei orchestre.

Show-ul continuă în această seară la Antena 1. Cine va ieşi învingător, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea Te cunosc de undeva! în continuare, dar şi accesând pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *