free download 78 travel guides written by experts

Delia cu barba si par pe piept!

A isterizat fetele din salã în pielea lui Tarkan

Dupã ce sãptãmâna trecutã a interpretat impecabil Adele, „Someone like you”, Delia a isterizat din nou publicul de la „Te cunosc de undeva!”. Cu barbã, perucã şi pãr pe piept, Delia a fãcut furori în pielea lui Tarkan şi a creat isterie printre fetele din public. Anna Lesko nu se mai sãtura sã îl priveascã pe „frumuşelul” Tarkan!

Delia Matache nu conteneşte sã uimeascã în supershow-ul „Te cunosc de undeva!”. Dupã ce ediţia trecutã a cucerit juriului, publicul, dar şi pe colegii sãi cu interpretarea piesei „Someone like you”, Delia a creat din nou isterie în sala super show-ului, intrând în pielea carismaticului Tarkan.

Ozana a fost foarte mulţumitã de prestaţia cântãreţei, cu care spune cã a dus un adevãrat rãzboi de convingere la repetiţii. Speriatã de dificultatea limbii turce, Delia nu credea cã va reuşi sã intre în pielea personajului sãu. Anna Lesko a fost de-a dreptul cuceritã de „frumuşelul” Tarkan, care nu a ratat ocazia sã o invite la o cafea, imediat dupã emisiune.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *