Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Maria Buza, Lou Bega sau Hercule Poirot?

Vezi cum a reacţionat juriul de la Te cunosc de undeva!

Maria Buză a făcut supershow sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!. Îmbrăcată în sacou şi pantaloni bărbăteşti, purtând o pălărie neagră şi transformată prin machiaj într-un bărbat de culoare, cu sprâncene accentuate şi mustaţă, Maria a fost Lou Bega, interpretând superhitul Mambo No. 5. Deşi a recunoscut că a avut emoţii şi că a trebuit să mănânce două cuvinte să poată lua nişte aer, interpretarea Mariei a primit numai aprecieri pozitive din partea juriului. Amuzat, Andrei Aradits a remarcat că în acest rol, Maria seamănă cu Hercule Poirot. Showul a continuat şi după terminarea piesei, CRBL şi Iulian Vasile improvizând o coregrafie în timp ce juratul Aurelian Temişan fredona celebra piesă.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *