free download 78 travel guides written by experts

Cosmin Selesi intra in jocul transformarilor la “Te cunosc de undeva!”

A cucerit juriul cu piesa “Just a gigolo”!

Cosmin Seleşi a trăit din plin sâmbăta aceasta experienţa “Te cunosc de undeva!”. Cucerit de transformările spectaculoase, simpaticul prezentator a decis să parcurgă şi el paşii pe care îi fac în fiecare ediţie concurenţii, de la pregătirile vocale, costumaţie, machiaj şi mişcare şcenică la interpretarea propriu-zisă şi evaluarea juriului. Rezultatul a fost unul de senzaţie, Cosmin Seleşi cucerind publicul în rolul David Lee Roth cu celebra piesă “Just a gigolo”. Cei patru juraţi s-au amuzat copios, când, în spiritul melodei, Cosmin Seleşi-David Lee Roth a ridicat o foaie cu un număr de telefon însoţit de mesajul “Discreţie totală”.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *