free download 78 travel guides written by experts

Maria Buza a facut-o sa planga pe Ozana Barabancea la „Te cunosc de undeva!”

Maria Buză, câştigătoarea primei ediţii a super show-ului Te cunosc de undeva! de la Antena 1 a arătat şi cântat impecabil în ediţia din această seară a emisiunii. Actriţa a fost pentru câteva minute Angela Similea, emoţionând-o până la lacrimi pe Ozana Barabancea şi stârnind nu doar admiraţia juriului, ci şi a celorlalţi colegi concurenţi.

Momentul Mariei a fost cu atât mai spectaculos cu cât artistei i-a fost rău la repetiţii producătorii fiind nevoiţi să cheme un echipaj SMURD. Maria a ajuns în această situaţie, tocmai pentru că s-a ambiţionat să repete, în ciuda faptului că avea probleme cu vocea şi nu se simţea bine. Deşi Andrei Aradits şi Ozana Barabancea i-au recomandat repaos, Maria nu a ţinut cont de sfaturile lor, punând pe primul loc rolul pe care şi l-a asumat ca şi concurent al acestui show, astfel că s-a ajuns până la chemarea ambulanţei.

Prestaţia impecabilă a Mariei Buză din timpul show-ului, în contextul în care i se făcuse rău la repetiţii a emoţionat-o pe Ozana. Jurata a plâns în timpul interpretării Mariei, pentru ca la final, admirându-i conşticiozitatea să îi declare simplu: „Te iubesc!”.La fel de impresionaţi de profesionalismul Mariei au fost şi ceilalţi juraţi, dar şi colegii ei, care fuseseră alături de ea la repetiţii şi văzuseră eforturile deosebite pe care le-a făcut.

Dacă va fi tot ea sau nu câştigătoarea ediţiei din această seară, telespectatorii vor afla la finalul show-ului, urmărind Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *