free download 78 travel guides written by experts

Andreea Balan ii face declaratii incendiare lui Jorge-Ricky Martin:

"Ricky, yo te quiero mucho. Quiero ser tu mujer!”

Superspectacol pe scena “Te cunosc de undeva!” cu Jorge-Ricky Martin în rol principal! Înconjurat de dansatoare superbe, Jorge a demostrat că ştie foarte bine cum stau lucrurile când vine vorba de “Livin’ La Vida Loca”. “Vreau şi eu! Să vină baletul!” a strigat simpaticul Cosmin Seleşi imediat după ce Jorge a terminat incendiara piesă, însă Alina deja îi acaparase atenţia lui Ricky cu o discuţie în spaniolă. Tot în spaniolă i-a vorbit şi Andreea Bălan care i-a făcut lui Jorge-Ricky o declaraţie de senzaţie: "Ricky, yo te quiero mucho. Quiero ser tu mujer!”. Amuzat, Aurelian Temişan a găsit imediat o interpretare a declaraţiilor Andreei, susţinând că vrea să înlocuiască autograful primit săptămâna trecută de la CRBL-50 Cent cu cel al lui Jorge-Ricky Martin! 

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *