free download 78 travel guides written by experts

Conferinta finala a proiectului european KTForce

La doi ani de la lansare, proiectul european KTForce organizează Conferința finală "Innovation policies and knowledge transfer: working together for regional competitiveness". Evenimentul va avea loc pe 28 mai la Facultatea de Drept, Universitatea din Porto.

Concentrându-se asupra politicilor de inovare îndreptate în mod specific pe transferul de cunoștințe, vorbitorii din diferite țări din Europa, reprezentând autorități locale, regionale sau naționale și alte persoane din medii academice, vor împărtăși experiența lor cu privire la modul în care politicile de inovare pot conlucra ȋn beneficiul economiilor regionale. Puteţi consulta agenda aici.

Evenimentul va da ocazia unei discuţii între participanți și public, prin intermediul a două mese rotunde și momente de live-tweet, astfel încât oricine ȋși poate împărtăși opiniile. Participanții sunt invitați să se alăture partenerilor KTForce la masa de prânz și la un cocktail la sfârșitul evenimentului, pentru a crește oportunitățile de networking și a continua schimbul de experiență într-un mod mai informal.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării este partenerul operaţional român ȋn cadrul proiectului KTForce.

Bucuresti, 21.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *