free download 78 travel guides written by experts

Aplicatia Arcasul de pe pagina de facebook Universal Channel poate aduce participantilor la concurs

un iPad Air

În perioada 20 mai – 3 iunie, fanii serialului Arcașul, difuzat în fiecare marți, de la ora 22:00, numai la Universal Channel, pot câștiga numeroase premii.

Aplicația Arcașul, care poate fi accesată pe //smurl.ws/flwce6, pune la încercare abilităție de arcaș ale fanilor serialului de la Universal Channel! Aceștia se pot antrena zilnic și pot trage cu arcul virtual al aplicației, pentru a intra în competiția dotată cu premii atrăgătoare. Premiile concursului constau în 30 de carnețele originale Arrow, de la Warner Bros și un iPad Air! Participanții pot trage cu arcul de trei ori în fiecare zi a competiției, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pentru a câștiga, tot ceea ce trebuie să facă participanții este să țintească pe o distanță cât mai lungă și să se inspire din măiestria lui Oliver Queen, eroul serialului Arcașul, difuzat numai la Universal Channel. În fiecare marți, de la ora 22:00, Universal Channel difuzează, în premieră, câte două episoade din sezonul 2 al serialului Arcașul, despre aventurile lui Oliver Queen (interpretat de Stephen Amell), eroul cu glugă verde care luptă pentru dreptate în Starling City.

Bucuresti, 21.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *