free download 78 travel guides written by experts

Noi episoade din “Ucigașul vorbeste” si “Lumea bandelor” la Crime + Investigation™

Crime + Investigation™ (CI) va difuza, la sfârșitul lunii mai, noi episoade din serialele “Ucigașul vorbește” și “Lumea bandelor”. Al doilea sezon din “Ucigașul vorbește” va începe pe 26 mai, iar a șasea serie a emisiunii “Lumea bandelor” va fi lansată pe 31 mai.

“Ucigașul vorbește” va fi reluat în fiecare marți, la 21:30, pe CI. Ajuns la al doilea sezon, serialul prezintă povestea câtorva crime dintr-o perspectivă inedită – cea a criminalilor. Aceștia dezvăluie, cu detalii înfricoșătoare, ce au făcut și de ce. CI pune cap la cap povestea fiecărei crime prin reconstituiri dramatice, interviuri cu polițiștii și cu rudele victimelor, precum și prin imagini de la jurnalele de știri sau din arhiva poliției.

Al șaselea sezon din “Lumea bandelor” va fi difuzat în fiecare sâmbătă, la 22:30. “Lumea bandelor” examinează istoria câtorva dintre cele mai cunoscute bande de stradă din SUA. Majoritatea bandelor s-au născut ca urmare a “visului american”, când imigranții au venit în SUA în căutarea prosperității, dar s-au confruntat cu excluderea socială, sărăcia și violența. Bandele au fost înființate ca mijloc de apărare pentru membrii lor și pentru comunitate, dar cu timpul au devenit nocive. Serialul include interviuri în exclusivitate și imagini rare, pentru o privire de ansamblu asupra vieții în cadrul bandelor.

Crime & Investigation Network deschide ușile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată și arhivele poliției, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC și Romtelecom.

Bucuresti, 21.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *