Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Comunicare si cultura organizationala

coord. Adela Rogojinaru
Editura Tritonic

Recent lansata, lucrarea Comunicare si cultura organizationala atrage atentia din mai multe puncte de vedere. Cu sigurainta intai multi sunt atrasi de titlu si de subtitlul descriptiv: idei si practici in actualitate. Apoi vine firesc cuprinsul – unde se remarca varietatea subiectelor si a temelor acoperite de aceasta carte, numarul insemnat de autori si de asemenea faptul ca unele materiale sunt in limba engleza sau franceza.

Ajungem astfel in fata unei lucrari sinteza a unor noi curente, avand in mana acces la informatii din intreaga lume, materiale bine scrise, exemple concrete si idei proaspete. Cu siguranta materialele lucrarii pot fi citite de fiecare in ce ordine se prefera. Eu recunosc ca am citit – mai intai de toate – materialul dedicat managementului reputatiei si pe cel despre tehnici de argumentare in activitatea de relatii publice.

Desigur lucrarea este bine structurata si in introducerea Adelei Rogojinaru veti afla si cu ce ocazie au fost scrise materialele si care sunt partile cartii si ce trateaza fiecare.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *