free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza pachetul de produse si servicii Conto Unimpresa

Intesa Sanpaolo Bank, banca Grupului Intesa Sanpaolo, lansează pachetul de produse şi servicii financiar bancare Conto Unimpresa. Acest pachet se adresează tuturor membrilor şi asociaţilor Unimpresa, asociaţia patronală a investitorilor italieni din România în baza unui protocol de colaborare realizat între cele două organizaţii.  

Nicola Calabro`, Director General Intesa Sanpaolo Bank, a menţionat: „Noul pachet de produse şi servicii Conto Unimpresa răspunde necesităţilor financiar-bancare ale tuturor companiilor în contextul actual de piaţă. Cu siguranţă comunitatea de afaceri italiană, şi nu numai, va răspunde favorabil ofertei noastre integrate de produse şi servicii la costuri reduse cu până la 50% incluse în acest pachet”.

Acordul de colaborare cu Unimpresa România continuă seria unor parteneriate strategice cu organizaţii şi asociaţii cum ar fi EximBank şi Fondul Naţional pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) cu scopul de a facilita şi asigura suportul pentru dezvoltarea afacerilor clienţilor corporate din România şi din strainătate. De altfel Intesa Sanpaolo România dispune şi de o structură specializată – Departamentul International Desk. Acesta oferă asistenţă investitorilor străini ce operează deja sau doresc să iniţieze o activitate în România sau în fiecare dintre cele 43 de ţări în care Intesa Sanpaolo activează.

Stefano Albarosa, Preşedintele Unimpresa a concluzionat:
„Conto Unimpresa este încununarea unei relaţii de colaborare excelente derulate şi până în prezent cu Intesa Sanpaolo Bank. Toţi asociaţii noştri vor avea acum un instrument de lucru complet şi eficient cu care îşi vor putea gestiona mai uşor afacerile”.

Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, lider în Italia şi cu o prezenţă internaţională semnificativă cu accent pe Europa Centrală şi de Est, precum şi Bazinul Mediteranean. Cu depozite atrase de 1.000 miliarde euro, Grupul oferă servicii pentru persoanele fizice şi susţine dezvoltarea companiilor şi IMM-urilor din lumea întreagă.

Unimpresa România

Cu o experienţă de peste 5 ani pe piaţa locală, Unimpresa România este un “Patronat” recunoscut de către Guvernul român ce s-a implicat activ alături de autorităţi şi de sindicate pentru a dezbate problemele importante ale companiilor (codul muncii, regimul fiscal, etc), apărând interesele propriilor asociaţi, firme româneşti cu capital parţial sau în totalitate italian. Unimpresa se inspiră din sistemul patronal italian, fiind membră a Confindustriei şi reprezentând Confagricultura şi Confesercenti în România. Actualmente, Unimpresa are aproape 700 de asociaţi ce oferă peste 130.000 de locuri de muncă.

Bucuresti, 10.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *