free download 78 travel guides written by experts

Companiile își pot crea în cinci minute platfome de fidelizare a partenerilor, printr-o aplicație inovatoare a Create Direct

Agenția de direct marketing Create Direct a lansat, pe 27 septembrie, primul serviciu SaaS din România și din regiune, care permite realizarea în cinci minute a unei platforme online pentru gestionarea campaniilor de trade și fidelizare, motivare și recompensare a partenerilor de business, distribuitorilor și a clienților finali.

Până acum, aceste campanii erau puse la punct în trei-șase săptămâni, interval necesar pentru realizarea designului de campanie, a mecanismului de funcționare, dezvoltării software, stabilirii catalogului de premii și a modalității de acordare și susținere logistică.


Rewardiful.ro/Rewardiful.com este un serviciu Software-as-a-Service, destinat în principal companiilor din sectoarele de manufacturing, FMCG și distribution, dar nu numai, ci tuturor companiilor care vând prin canale de distribuție ori către puncte de desfacere, sau direct către clientul final. Prin intermediul acestui serviciu, companiile vor putea să recompenseze partenerii și clienții pentru achizițiile lor și să-i motiveze să achiziționeze mai mult, crescând astfel vânzările.

„Companiile care vor utiliza Rewardiful vor avea câteva avantaje pe care le-am creat ca urmare a experienței noastre de opt ani în «rewards & incentive marketing»: în primul rând, este vorba de economia de timp. Campaniile vor fi «live» și funcționale în numai cinci minute, dezvoltate pe o platformă profesionistă. În al doilea rând, aplicația creată este una completă: clientul își gestionează singur campania, în toate aspectele sale. Poate încărca utilizatorii, achiziționa și aloca puncte pe care le plătește online, și poate personaliza layouturile. Toate aceste facilități au fost create pentru a motiva partenerii clienților noștri să cumpere mai mult și  să mențină vânzările la un nivel ridicat, pe termen lung. Un alt avantaj este autofinanțarea campaniilor: nu este nevoie ca un client să aibă de la început tot bugetul, ci doar să aloce un procent din vânzări pentru campaniile de trade/incentive.”, a declarat Cosmin Lăcătușu, Director Executiv Create Direct.


Catalogul de premii dispune de peste 200 de produse existente în stoc, foarte diverse, de la experiențe la gadgeturi, și de la electronice la produse de bricolaj. Premiile sunt actualizate în timp real, în funcție de stoc și de preț, și vor fi livrate în două-patru zile de la comandă. De asemenea, comunicarea cu utilizatorii platformei este foarte importantă – aceștia sunt informați în fiecare moment în legătură cu statusul comenzii lor, statusul punctelor și orice alte detalii ale contului.

Pașii pentru utilizarea aplicației Rewardiful.ro/Rewardiful.com sunt foarte simplu de urmat:
1. Alegerea unui plan tarifar
2. Realizarea unui cont în aplicație
3. Alegerea unui template de website (platformă online) care poate fi personalizat (meniu, poze, culori,  logo, e-mailuri și comunicări)
4. Platforma devine activă și perfect funcțională.

Clienții au acces la o interfață în care își pot administra platforma pentru personalizarea acesteia, din punct de vedere vizual, pentru încărcarea bazei de date cu parteneri, acordarea de puncte, personalizarea comunicărilor interne pe e-mail, gestionarea catalogului de premii. Toată componenta logistică (achiziția și livrarea premiilor), mentenanța tehnică, project managementul întregului mecanism sunt gestionate de Create Direct, fără costuri suplimentare în afara abonamentului lunar ales și a celor implicate de achiziționarea punctelor încărcate de utilizatori.

În prima lună de la lansare, clienții beneficiază de un pachet promoțional prin care pot încărca oricâți utilizatori doresc, au acces nelimitat la template-uri și beneficiază de un subdomeniu pe www.rewardiful.com, toate acestea fără costuri lunare și la un tarif preferențial per punct.

Despre Create Direct: Compania Create Direct a fost înființată în 2004 și este deținută de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Poștei Franceze (La Poste). Este principala agenție din România specializată în rewards și incentive marketing și cluburi de fidelizare, gestionând campanii de recompensare și motivare pentru clienți precum Xerox, REHAU, Bayer Crop Scrience, Fabryo, Saint Gobain sau Bosch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *