metalshow

Companiile Fara Cravata 2006

Anul competitional Fara Cravata 2006 a strans in jurul unui mesaj, spirit de competitie si fair play, cele mai dinamice si mai active companii ale momentului. Companii mandre de numele lor. Echipe mandre de compania lor. Echipe din companii care vor sa fie mereu pe primul loc.

Domeniile Fara Cravata in 2006 au fost IT&C, casele de avocatura, auto, advertising, farmaceutic, financiar si resurse umane. Fara Cravata are onoarea sa anunte numele companiilor care in acest an au castigat cupa care revine sportivitatii si dinamismului din domeniul lor. C&D Industries, Vilau si Mitel, Primus Auto, Notorious Advertising, Relad Pharma, BRD Sogelease si Axa Consulting au fost castigatorii trofeelor Fara Cravata in 2006 si asteapta provocarile pentru 2007.

Fara Cravata si-a propus formarea unei comunitati a companiilor active, dinamice si deschise catre comunicare si relationare, companii care incurajeaza si sustin fair play-ul si sportivitatea, un deziderat pentru piata in care activeaza in realitate.

Echipa Fara Cravata doreste sa multumeasca tuturor celor care au contribuit la formarea comunitatii Fara Cravata: The Money Channel – partener TV exclusiv, Radio 21, Cariere, Vivid, Piata, Chief Executive, Magazinul Progresiv, PRwave.ro, Webvertise, SMARTfinancial.ro, SMARTBank.ro, PC Magazine, MarketWatch, 4Cars, Auto Motor si Sport, SuperCar, AutoExpert, DeTeren, Avocatnet.ro, Imagoo.ro, Pharma Business, Farmacist.ro, Medic.ro, Bursa, Business Edu, GlobalTehnologic Services, Carpatica Dive Center, Si Pizza Condimente Urbane, Restaurant Il Corso, Club Biblioteca si Play Planet.

Evenimentele Fara Cravata vor fi o traditie anuala si speram sa castigam noi membri in 2007! Cat despre noul an, pentru noi in mod cert va fi unul plin de joaca si de distractie. Si dumneavoastra va dorim acelasi lucru dar mai ales, speram sa aveti un nou an productiv si benefic in toate aspectele vietii. Daca doriti sa vorbiti cu noi acum este momentul pentru ca din ianuarie suntem ocupati cu joaca si sa tinem scorul.

Fara Cravata este o divizie a Agentiei Palette Advertising, specializata in evenimente informale pentru mediul business. Domeniile care au experimentat renuntarea la cravata pentru cateva seri la rand in 2006 au fost: IT&C, Case de Avocatura, Auto, Advertising, Farmaceutic, Financiar si Resurse Umane.

Bucuresti, 13.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *