metalshow

Imagini video de inalta definitie

pentru utilizatorii dell din regiunea emea cu un nou notebook multimedia,  compatibil blu-ray disc TM

De sărbători, XPS M1710TM le oferă utilizatorilor Dell capabilităţi de top pentru divertisment, datorită suportului pentru formatul digital de ultimă generaţie Blu-ray Disc

Dell a lansat versiunea optimizată a sistemului XPS M1710, noul produs fiind primul notebook Dell care încorporează tehnologia Blu-ray Disc. Astfel, utilizatorii Dell din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) se pot bucura de imagini video de înaltă definiţie şi fidelitate, indiferent că se află acasă sau în mişcare.

Această lansare se încadrează în strategia Dell de a oferi PC-uri cu tehnologie de ultimă oră, care pot funcţiona ca platformă unificată pentru divertismentul digital. XPS M1710 configurat cu Blu-ray Disc este cel mai rapid notebook Dell destinat utilizatorilor individuali şi reprezintă opţiunea ideală pentru clienţii care îşi doresc viteză, performanţă şi conţinut la cea mai înaltă definiţie. Notebook-ul este echipat cu procesor Intel® CoreTM 2 Duo, placă video NVDIA® (cu memorie dedicată de 512 MB) şi memorie de până la 4 GB. Noul produs oferă suport pentru inscripţionare/citire pe Blu-ray Disc, dar şi pe CD şi DVD. Cu ajutorul acestui sistem, utilizatorii pot să inscripţioneze până la 50 GB de date – sau să înregistreze conţinut video de până la 50 GB – pe un singur suport de stocare.
    „Dell  îşi împrospătează permanent portofoliul de tehnologii, pentru a le oferi utilizatorilor săi cea mai avansată experienţă de divertisment digital, atât acasă, cât şi în afara căminului”, a declarat Hervé Mattan, Marketing Director, Home & Small Business, Dell EMEA. „Imaginile video de înaltă definiţie reprezintă o componentă esenţială a acestei experienţe, iar noi considerăm că Blu-ray Disc va deveni standardul viitorului în materie de drive-uri optice, datorită suportului tehnic de care se bucură la nivelul produselor din industrie – cel mai larg existent în acest moment pentru un format digital de ultimă generaţie.”
          Tehnologia Blu-ray Disc oferă beneficii semnificative pentru utilizatorii care îşi doresc conţinut de înaltă definiţie şi capacitate extinsă de stocare. Această tehnologie dispune de suport pentru materiale video de lungă durată şi de înaltă definiţie, oferind cel mai înalt nivel de calitate a imaginilor disponibil pe piaţă în acest moment. În plus, beneficiază de cea mai extinsă capacitate de disc optic – spaţiu de stocare de 50 GB/ de peste cinci ori mai mult decât un DVD dual layer.
            În calitate de membru fondator al Blu-ray Disc Association, Dell se implică activ în dezvoltarea şi optimizarea tehnologiei Blu-ray. În acest moment, formatul Blu-ray Disc se bucură de suport din partea a peste 170 de mari companii, dintr-o diversitate de industrii: electronice, computere, jocuri video, medii de stocare, muzică şi film. În plus, şapte din cele mai importante opt studiouri de la Hollywood au declarat deja că vor oferi suport pentru acest format – până în acest moment fiind anunţată lansarea a peste 100 de creaţii pe suport Blu-ray.

Beneficii-cheie ale sistemelor Dell cu suport Blu-ray
·    Imagini de rezoluţie mult mai bună faţă de drive-urile tradiţionale DVD
·    Suport pentru imagini de înaltă calitate la 48 Mbps şi rezoluţie de până la 1080p
·    Până la 7,1 canale de sunet surround necomprimat şi opţiune pentru până la 32 de piste audio
·    Compatibilitate cu formatele CD şi DVD: rularea de conţinut video DVD şi Blu-ray crearea de filme în format DVD şi BD; inscripţionare date în format CD, DVD şi BD
·    Primele sisteme Blu-ray Disc cu tehnologia NVIDIA PureVideo HD: calitate video de nivel cinematograf
·    Procesor Intel Core 2 Duo T7600 sau Intel Core 2 Duo T7600G (2,33 GHz, cache L2 de 4MB şi FSB de 667 MHz)
·    Până la 4 GB1 de memorie DDR2 de 667 MHz
·    Hard drive SATA de până la 160 GB2
·    Programul Dell Rapid Driver: acces la cele mai recente drivere pentru perifericele destinate jocurilor
·    Software-ul Dell Media Direct, cu funcţionalitate pentru accesul instantaneu la aplicaţiile pentru birou
·    Service personalizat pentru sistemele XPS: angajaţi Dell cu instruire specială în acest sens, plus linie dedicată pentru apelurile utilizatorilor XPS.


Bracknell, Regatul Unit, 13.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *