metalshow

Calendar FHM 2007

FHM se încăpăţânează să păstreze  tradiţia şi să-ţi facă Sărbătorile de Iarnă mai fierbinti.  

Înca de la lansarea sa pe piaţa româneasca, acum şase ani şi jumătate, FHM şi-a răsfăţat cititorii cu un calendar numai bun de pus în… cui. Ediţia din decembrie 2006 a revistului nu face excepţie.

Calendarul tău FHM pe 2007 ţi le lipeşte de perete pe cele mai sexy tipe din lumea asta mare: Victoria Silvstedt, Brooke Burke, Caprice, Tera Patrick, Angelina Jolie, Jenna Jameson, Tyra Banks, Eva Longoria, Heidi Klum.

Pe lângă rubricile pe care FHM ţi le bagă în casă lună de lună –  Devorator, Radical sau Cult –, redacţia ţi-a mai pregătit ceva cadouri. Borat, cel mai nătărău jurnalist pe care l-a dat vreodată Kazahstanul, îţi spune cum vine treaba cu “moviefilmul” lui mega-aclamat. Dacă nu ştiai care sunt slujbele pe care e bine să nu le ai în CV, află din articolul Cele mai ingrate slujbe. Cearta dintre doi rapperi nu se sfârşeşte la Iartă-mă!, ci la morgă. Ţi-o spune pe rime Sunt cel mai tare, dar am un glonţ în cap…  

Pe copertă şi în interior, Simona Pătruleasa, vedeta “sportivă” a Antenei 1, se dezlănţuie într-o partidă cu un câştigător clar: voi. Un pictorial cu Laura Andreşan, în stilul casei, vă face Sărbătorile mai deocheate şi intrarea în UE mai alunecoasă.

Bucuresti, 13.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *