metalshow

Compania Germanwings – partener in programul Miles & More

Clienţii Germanwings au de acum oportunitatea de a aduna mile în cadrul programului Miles & More de la Lufthansa. Prima etapă a programului începe la 1 septembrie 2010, iar în continuarea acestui parteneriat, din anul 2011 clienţii vor putea combina tarifele Germanwings cu cele Lufthansa.

Începand cu 1 septembrie, participanţii la programul Miles & More, care zboară cu Germanwings, pot acumula şi mile premium. În acelaşi mod în care cei care zboară cu Lufthansa cumulează milele, clienţii ce folosesc Germanwings vor beneficia de aceleaşi valori (număr de mile) la acelaşi tip de rezervare. Clienţii Miles & More primesc pentru un zbor naţional german până la 1 000 de mile, iar pentru unul într-o ţară europeană până la 1 250 de mile.

Din decembrie 2009, clienţii Miles & More de la Lufthansa îşi pot schimba milele contra zboruri în toată reţeaua Germanwings. De asemenea, clienţii ce deţin Miles & More HON Circle sau Senator Status şi care achiziţionează un bilet Germanwings, au de acum posibilitatea de a folosi Lounge-urile Senator şi Business ale Lufthansa în Germania.

Programul de Mile al Germanwings, Boomerang Club, va rămâne în continuare valabil, independent de parteneriatul Miles & More. Participanţii care beneficiază atât de cardul Miles & More, cât şi de unul Boomerang pot decide înaintea fiecărui zbor, în cadrul cărui program doresc să adune milele. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.miles-and-more.com sau pe www.germanwings.com.

Thomas Winkelmann, purtător de cuvânt Germanwings: „Programul de zbor Miles & More este cel mai mare şi mai de succes program european de mile. Ne mândrim că putem participa în cadrul acestui program şi că putem oferi avantajele acestuia clienţilor noştri din toată Europa. Compania Germanwings îşi doreşte să ofere clienţilor săi mai multă calitate şi un plus de valoare prin acţiunile sale.”

Incepând cu 2011, există posibilitatea combinării tarifelor Germanwings cu Lufthansa. Mai exact, birourile de turism şi centrele Lufthansa (call-centere şi ghişeele de bilete din aeroport) pot rezerva simultan zboruri dus-întors cu ambele linii aeriene. Clienţii beneficiază astfel de modalităţi de rezervare şi călătorie flexibile, economisind timp şi bani la plănuirea excursiei. 
 

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *