metalshow

SAP si Sybase isi combina fortele pentru a promova conceptul de “Unwired Enterprise”

Intr-o dubla locatie, la Boston si Frankfurt simultan, SAP (NYSE: SAP) si Sybase si-au combinat pentru prima data  fortele si produsele  pentru a concepe o noua strategie. In 12 mai 2010 SAP si-a exprimat intentia de a prelua Sybase si in  scurta perioada de atunci, cele doua companii au creat rapid modalitati de a transforma modul in care se desfasoara mediul de afaceri. Cele doua companii reprezinta acum pozitia de lider in aplicatii business, business analytics si mobile infrastructure. Recunoscand forta modelului de business Sbase, SAP a confirmat ca Sybase va continua sa functioneze ca entitate separata si independenta, iar investitiile  clientilor in Sybase for fi sprijinite.

“La Sybase am avut succes cu strategia noastra din ultimii 8 ani “Unwired Enterprise’’ si am devenit lideri  de piata in software de enterprise mobility’’ a spus John Chen, CEO, Sybase. “Muncind alaturi se SAP vom duce mobilitatea la un nivel superior, si vom adauga tehnologiilor nostre noi verticale de piata. Cu investitiile SAP in tehnologiile Sybase, vom putea extinde solutiile existente catre o mai larga audienta si putem inova pe masura ce piata o cere’’.

Firma de cercetare Gartner prevede ca pana in 2014 va fi o rata  de penetrare de 90% si 6,5 miliarde de conexiuni de telefonie mobile. Aceasta noua generatie de utilizatori solicita acces imediat la aplicatiile firmei din orice locatie, in orice moment. Achizitionarea Sybase permite SAP sa ofere clientilor o noua platforma mobila care poate suporta aplicatiile SAP si care permite clientilor si partenerilor sa-si dezvolte aplicatii complementare care sa-i ajute sa-si conduca afacerile mult mai eficient.

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *