free download 78 travel guides written by experts

Ronnie Smith si BPP Professional Education incheie 12 luni de colaborare fructuoasa

BPP Professional Education a confirmat incheierea perioadei de contract cu Ronnie Smith, Business Development Consultant. Membrii companiei doresc sa isi exprime recunostinta si sa ii multumeasca lui Ronnie pentru extinderea profilului BPP pe piata pe parcursul ultimelor 12 luni, o perioada deosebit de dificila pe piata romaneasca profesionala si de training. De asemenea, acestia spera ca in viitor vor mai avea ocazia sa isi reuneasca fortele.

Ronnie va continua sa locuiasca si sa lucreze in Romania  si spera ca va contribui la mult-necesara dezvoltare a educatiei de business si profesionale in tara incat crede ca aceasta este cheia pentru dezvoltarea si succesul Romaniei in viitor.

Din 23 septembrie Otilia Mantelers ca prelua responsabilitatea pentru proiectele de dezvoltarea afacerilor pentru BPP Romania. Otilia a insotit BPP din aprilie 2007 ca si Senior Training Consultant. In cadrul BPP, Otilia lucreaza indeaproape cu diferite companii in vederea dezvoltarii strategiilor interne de training si a programelor de training potrivite necesitatilor specifice. Otilia este lector pentru diferite programme personalizate, cursuri deschise si calificari profesionale internationale precum ACCA, DipIFR si DipFM, specializandu-se in raportare financiara.

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *