free download 78 travel guides written by experts

Clubul Equestria participa cu un show de echitatie la “Zilele Bucurestiului”

Clubul de Echitaţie Equestria, cea mai modernă bază hipică din România, participă cu un program special în cadrul manifestării anuale “Zilele Bucureștiului”, clubul fiind reprezentat printr-un stand amenajat în zona Parcul Tineretului. Momentul special pregătit de Equestria pentru acest tradițional eveniment anual va fi un antrenant show ecvestru. Publicul este invitat să participe la acest show duminică, 18 septembrie, începând cu ora 17.00, la standul Clubului Equestria din zona Parcul Tineretului.

Show-ul, care va fi prezentat de actorul Răzvan Oprea și susținut de trei călăreți sportivi și de doi cascadori profesioniști, va include elemente de cascadorie pe cai, elemente de paradă și o demonstrație de măiestrie hipică. Momentul semnat de echipa Clubului Equestria a fost special conceput pentru a pune în valoare frumusețea acestui sport nobil, dar și varietatea manifestărilor sportive și artistice în care iubitorii de echitație se pot bucura de calitățile partenerilor lor.

Spectacolul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă. Doritorii vor putea primi, la standul Clubului Equestria, invitații pentru concursul de echitație “Marele Premiu al Orașului București”, care va avea loc la sediul Clubului Equestria în perioada 22-25 septembrie 2011. De asemenea, vizitatorii standului sunt așteptați și cu alte frumoase surprize (pentru cei mici, dar și pentru cei mari).

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *