free download 78 travel guides written by experts

BT Golf Cup, competitia de golf a Bancii Transilvania, a ajuns la editia a 9-a

BT Golf Cup, competiţie care poartă marca Banca Transilvania, va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 9:00, la clubul “Paul Tomiţă", din localitatea Pianu de Jos, judeţul Alba. Ajuns la ediția a 9-a, BT Golf Cup din acest an are ca mesaj central “9 ne place golful” – ca jucători, susținători sau organizatori. Partenerul tradițional al BT, pentru organizarea acestui turneu, este agenţia Trend Communication din Cluj-Napoca.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Băncii Transilvania, declară: “Mi-a plăcut mult ceea ce am citit recent, undeva: golful înseamnă 20% talent şi 80% management. Abia aştept să joc sâmbătă, mai ales că numeroşi prieteni – talentați la golf şi, în acelaşi timp, strategi în management – mi-au spus deja că vor veni la golf. Sunt sigur că va fi o nouă ediție reuşită, din toate punctele de vedere”.

În competiţie s-au înscris personalităţi din diferite domenii de activitate – români şi străini – pasionaţi ai acestui sport. Vor fi, ca în fiecare an, 3 secţiuni principale – domni, doamne, respectiv juniori, dar şi o categorie de premii speciale, “Nearest to Pin” şi “Longest Drive”.

Joc de golf şi dinner–party

Sedința tehnică a comitetului de organizare va da startul BT Golf Cup, fiind urmată de jocul propriu-zis, de festivitatea de premiere şi un dinner-party. Cei care nu sunt jucători de golf vor avea ocazia de a urmări live concursul sau de a se iniţia în practicarea acestui sport, cu ajutorul instructorilor de la clubul “Paul Tomiţă”.

Banca Transilvania are nu mai puțin de 3 sub-branduri prin care susține sportul, ca parte a comunității: BT Golf Cup, BT Tennis Cup şi Crosul BT.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *