metalshow

Chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent la „Chefi la cuțite”

În ediția de luni, 25 aprilie, care a fost lider de audiență la Antena 1

Meniul de post din ediția de luni de la „Chefi la cuțite” a fost motiv de contraziceri și nervi întinși la maximum între jurați.

Cei trei au avut păreri diferite în ceea ce privește realizarea unei farfurii de post de top, s-au ciondănit și nu au fost de acord cu verdictul dat de invitații de la masa jurizării, preoți, măicuțe sau diaconi. Chef Scărlătescu și-a ieșit din minți la propriu pentru că a pierdut proba, în vreme ce chef Dumitrescu și chef Bontea au obținut același punctaj și au fost puși în fața unei decizii în premieră: să-și salveze trei oameni și să-i trimită pe restul la duel. Așa se face că ediția de luni seara de la „Chefi la cuțite” a adus un duel inedit: toți cei trei chefi au avut oameni intrați în această probă de foc, iar la final cel care a părăsit competiția a fost Eusebiu Tuchiluș. Ediția a fost lider de piață pe intervalul său orar, 20.31-23.08, cu o audiență medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,1 puncte de rating și 19 % cota de piață, Antena 1 fiind urmată pe locul secund de Pro Tv cu o medie de 7,6 puncte de rating și 17,8 procente din cota de piață.

Seara de luni a adus la „Chefi la cuțite” un duel inedit. Două echipe au fost la egalitate după proba meniului de post – cea neagră și cea argintie, în vreme ce echipa roșie a primit un singur vot. Așa se face că chef Bontea și chef Dumitrescu au fost nevoiți să aleagă câte trei concurenţi din echipele lor pe care să-i salveze, ceilalţi urmând să intre la duel. Aceștia și-au arătat nemulțumirea pentru acest duel, însă nu au avut încotro și au respectat formatul show-ului: „Nu cred!”, a exclamat indignat Florin Dumitrescu. „De ce nu intră doar o echipă la duel?”. La rândul lui, Sorin Bontea a adăugat: „Este frustrant. Am încercat să fac o echipă. Acum sunt la egalitate şi trebuie să pun doi oameni la duel şi să salvez trei. Este frustrant.” Chef Scărlătescu, care de această dată nu și-a putut stăpâni nervii, a mărturisit și el: „Până acum cred că am greşit eu. Echipa e bine. Echipa e superbă. Sunt sigur că astăzi se vor motiva şi nu va pleca niciunul.”

Duelul s-a dat între toți membrii echipei roșii, Mădălina și Alex din echipa argintie, Eusebiu și Daniel din echipa neagră. La final, după proba în care concurenții au avut de gătit farfurii cu un ingredient impus – cereale, decizia juraților l-a lăsat mut pe Florin Dumitrescu, pentru că acesta a pierdut un om bun, pe Eusebiu. Deşi chef Dumitrescu era încrezător în forţa lui, Sebi nu a avut cea mai bună zi şi a gătit un plating neinspirat cu paste făcute în casă. „Când am văzut că persoana care a gătit pastele acelea care nu erau comestibile este din echipa mea şi, mai mult, că este Eusebiu, am văzut negru în faţa ochilor”, a spus Florin furios. „Nu am mai vrut să văd pe nimeni în faţa ochilor. Pe nimeni! Eram sută la sută sigur că nu vor greşi”, a continuat acesta, recunoscând, aproape cu lacrimi în ochi, că l-a lăsat pe Sebi la duel convins că se va salva.

Sursa: Kantar Media   
Copyright: ARMADATA S.R.L.    
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group   
Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban     
Perioada 25 aprilie 2016

Foto copyright Mihai Stetcu_Antena1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *