free download 78 travel guides written by experts

Cel mai popular portal pentru polite RCA ajunge in Iasi

Pint.ro vrea pentru 2015 câte o agenție în fiecare județ, aproape de fiecare șofer

Pint.ro (ex RCA-ieftin.ro) își extinde operațiunile în Iași, începând cu luna octombrie a acestui an.

Portalul RCA-ieftin.ro, actualmente Pint.ro, a pornit în 2006 și a devenit în timp cel mai cunoscut site prin intermediul cãruia șoferii români pot sã compare și sã cumpere polițe RCA. De anul acesta, domeniul RCA-ieftin.ro a devenit Pint.ro printr-un proces de rebranding și odatã cu aceastã schimbare a venit și diversificarea serviciilor. Pe lângã asigurãri, clienții își pot plãti taxa de drum, au la dispoziție un call center non-stop pentru orice întrebare sau problemã și au asistențã pentru daune.

Pânã în prezent, Pint.ro a mai deschis francize în Fãgãraș, în 2013, în Sibiu anul acesta în luna august și în Constanța în luna martie 2014. Prezența în aceste orașe a venit ca un demers firesc coordonat cu solicitãrile venite din partea locuitorilor acestora și opțiunile de dezvoltare a serviciului. Obiectivul companiei este sã fie aproape de clienți, de aceea demareazã și un proiect prin care va deschide agenții fizice în orașele importante ale țãrii, iar Iași este unul dintre ele.

Prin intermediul Pint.ro (ex RCA-ieftin.ro), șoferii își pot calcula și compara tarifele polițelor RCA de la toate companiile de asigurãri. Cea mai mare parte dintre aceștia aleg sã își comande polița RCA online, având posibilitatea sã o primeascã prin intermediul unui curier sau sã o ridice dintr-o agenție fizicã. Cu deschiderea de noi agenții Pint.ro, în București și alte orașe ale țãrii, compania vine în întâmpinarea lor cu soluții complete de asigurare: RCA, asigurãri de locuințe, asigurãri casco, asigurãri medicale de cãlãtorie, asigurãri de sãnãtate etc., dar și servicii conexe. Prin programul de francizare, pânã la sfârșitul lui 2015, Pint.ro își propune sã aibã câte o agenție în fiecare județ.

Bucuresti, 24.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *