free download 78 travel guides written by experts

Ce fac elevii de Școala altfel?

Descoperă drumul șosetelor alături de Ciserom

Ciserom se implică în proiectul Ministerului Educației, “Programul Școala Altfel 2016 – Să știi mai multe, să fii mai bun!”, ajuns în al 5-lea an de existență, și îi invită pe elevi și profesori, în perioada 18-22 aprilie, să descopere cum se fabrică șosetele în una dintre cele mai mari companii de textile din țară.

De la contactul cu firele de ață, la ciorapii cu personalitate, copiii vor fi introduși în universul textilelor, pornind pe drumul șosetelor. Astfel, ei vor vedea întregul proces de fabricare a lor, incluzând alegerea materiei prime, design-ul de produs, programarea și funcționarea utilajelor de tricotat, controlul calității, călcarea, împerecherea și etichetarea șosetelor. Alături de mascota companiei, Oița Lâniță, elevii se vor bucura de multe surprize și o demonstrație a traseului pe care firul de ață îl parcurge pentru a deveni șosetă.


Ciserom susține activitățile educaționale cu caracter non-formal și le oferă șansa elevilor să-și lărgească orizontul cunoașterii prin experiențe și întâlniri cu mediul de lucru profesionist. Programul de vizite la sediul companiei din Sebeș, în săptămâna altfel este zilnic între orele 10:00-14:00, cu 4 intervale orare: 10-11, 11-12, 12-13 și 13-14. Programările se fac la numarul de telefon: 0258 733 287 sau pe adresa de email: marketing@ciserom.ro.

Ciserom vă propune o activitate extracurriculară interesantă, care să valorizeze talentul elevilor și preocupările extra-şcolare într-un domeniu interesant, actual și dinamic. Promitem să punem în valoare coeziunea, spiritul de echipă, profesionalismul și seriozitatea la locul de muncă, să aducem zâmbete și să sădim gânduri și preocupări vizavi de potențiale parcursuri profesionale și direcții de continuare a studiilor. 


Cu numeroasele modele, culori sau texturi, șosetele Ciserom sunt alese atât pentru confortul picioarelor cât și pentru a pune în valoare întreaga vestimentație. Compania s-a născut în anii ’20, în inima țării, în orașul Sebeș, județul Alba. Fabrica de ciorapi producea la înființare 210.000 de perechi de șosete lunar, cu 150 de muncitori. Brandul românesc Ciserom (CIorapi-SEbes-ROMania) a evoluat în timp și a devenit cunoscut atât în România, cât și în țări de pe mai multe continente, ajungând să producă lunar, 800.000 de perechi, cu 320 de muncitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *